Vacature Security Officer

Security Officer in Hardinxveld-Giessendam

Security Officer

Zet jij informatiebeveiliging hoog op de agenda?

Hoe ziet jouw rol eruit?

In deze functie van Security Officer draag je twee petten. Enerzijds ben je voor ons hét aanspreekpunt op het gebied van ons interne Informatiebeveiliging Managementsysteem (ISMS) voor ISO9001 en vooral ISO27001:2022. De implementatie, handhaving en verdere verdieping hiervan is iets waar jij enthousiast van wordt.

Anderzijds ben je als consultant extern bij onze relaties betrokken rondom hun informatiebeveiligingsvraagstukken. Dit thema is voor iedere organisatie steeds crucialer én levert de nodige hoofdbrekers op. Jij begeleidt organisaties op strategisch en tactisch niveau, waarbij je IB-vraagstukken vertaalt naar een advies, een beleid, een verbeterplan en/of de implementatie daarvan. Zo help je organisaties onder andere bij:
 • voorbereiding, implementatie en onderhoud van ISO27001 en NEN 7510 normeringen;
 • onderzoek hoe de NIS2 - richtlijn geïmplementeerd kan worden;
 • opzet en invulling van IB-beleid;
 • consultancy en bewustwording op het gebied van (cyber) security .
Om dit op een passende manier in te vullen, beschik je over kennis van wetgeving, richtlijnen en normen op het gebied van informatiebeveiliging en privacy. Je hebt ervaring opgedaan in één (of meer) van de volgende gebieden; security management, risico- of business continuity management. Voor het implementeren en beheren van een ISMS draai jij je hand niet om. Je staat stevig in je schoenen, bent vastberaden en straalt uit dat informatiebeveiliging bij iedere organisatie hoog op de agenda moet staan.

Mail of bel dan met

Werk op hoog niveau aan professionele dienstverlening

Wij zijn gepassioneerd over de mogelijkheden van ICT. Door onze innovatiedrang zijn we altijd bezig met de volgende stap. Hoe kunnen we nog meer impact maken? Om langdurige klantrelaties op te bouwen, zorgen we ervoor dat onze dienstverlening altijd in ontwikkeling is. Dat merk je aan de ambitieuze werkomgeving waarin we op hoog niveau werken.

Voel je thuis in een persoonlijke bedrijfscultuur

Ons regionale karakter typeert de bedrijfscultuur: nuchter, stabiel en laagdrempelig. We helpen elkaar. We kennen elkaar goed. En we tonen vanuit oprechte betrokkenheid interesse in je, ook als er privé iets speelt. Die warme sfeer is voelbaar op onze gezellige uitjes en zorgt ervoor dat medewerkers Aspect ICT als hun tweede thuis zien.

Blijf je ontwikkelen voor een kansrijke carrière

We spreken graag over wat jouw drijfveren zijn. Waar wil je naartoe? We denken met je mee en faciliteren hierin. Zo organiseren we schoolsessies, techavonden en innovatieve vakgroepen. Er zijn ook andere carrièremogelijkheden, bijvoorbeeld wanneer je je wilt bewegen binnen onze brede dienstverlening. Welke kennis, uitdaging of groeikans je ook zoekt: wij bieden je de ruimte voor ontwikkeling.

Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding op bedrijfskundig gebied

Je competenties zijn onder andere:

 • communicatief sterk
 • proactief
 • organisatiesensitiviteit
 • verbinden
 • daadkracht / assertiviteit
 • analyseren
 • motiveren

Wie ben jij, welke expertise heb jij?

Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding op bedrijfskundig gebied

Je hebt kennis van wetgeving, richtlijnen en normen op het gebied van informatiebeveiliging en privacy

Je hebt minimaal 2 jaar ervaring op bedrijfskundig/strategisch niveau, het liefst bij MKB+ organisaties

Je bent gericht op nieuwe ontwikkelingen en bereid nieuwe kennis aan te leren

Je competenties zijn onder andere:

 • Communicatief sterk
 • Proactief
 • Verbinden
 • Daadkracht/assertiviteit
 • Analyseren
 • Motiveren
Je competenties zijn onder andere: Communicatief sterk Proactief Verbinden Daadkracht/assertiviteit Analyseren Motiveren

Achtergrond in auditing of kennis van een intern en/of extern auditproces is een pré

Medewerkers over werken bij Aspect ICT

''Ik heb Aspect ICT leren kennen als een organisatie waar volop ruimte voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden zijn.'''

Rijk Prosman, Security Consultant

We bieden jou een omgeving waarin je voornamelijk samenwerkt met relaties binnen het mkb. Dat betekent dat je te maken hebt met verschillende mensen uiteenlopende disciplines en branches, wat je werk heel leuk, afwisselend en uitdagend maakt.

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel, zowel vak inhoudelijk als op het gebied van persoonlijke vaardigheden. Je komt terecht in een werkomgeving met een open cultuur waarin een goede teamgeest van groot belang is. Wil jij je carrière een boost geven en een proactieve bijdrage leveren aan de bedrijfsvoering van onze relaties?

Een 38-urige werkweek met één vrije dag per twee weken (of een halve vrije dag per week)

5 weken vakantie op jaarbasis

Reiskostenvergoeding (€ 0,21 per kilometer) als je reist met eigen vervoer, of een auto van de zaak

Vergoeding van relevante cursussen en studies

Superleuke activiteiten met collega's en hun partners/gezinnen

Aspect ICT als werkgever

Werk je bij Aspect ICT, dan help je organisaties bij hun digitale transformatie. Op welke manier dan ook. Dankzij jouw werk zijn zij wendbaarder, sterker en nog beter voorbereid op de toekomst. Je werkt samen met ruim 100 professionals die iedere dag nog beter willen zijn dan vandaag.

Vul je gegevens in en je hoort van ons! Voor vragen kun je gerust contact met ons opnemen.Functie:security officer
Startdatum:21-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Aspect ICT via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Security Officer Aspect ICT 21-10-2023

Bekijk ook andere vacatures