Vacature Lead Engineer

Lead Engineer in Sliedrecht

Royal Van der Leun is meer dan 100 jaar actief in de elektrotechniek en werkt over de hele wereld aan installatieprojecten. Zowel in de maritieme industrie, utiliteit, bagger en offshore. Onze specialismen hebben we ondergebracht in drie divisies: Maritieme installaties, Metaalbewerking en Elektrotechniek. Met onze 230 medewerkers werken we samen aan innovatieve en betrouwbare geïntegreerde oplossingen voor topbedrijven wereldwijd. Royal Van der Leunwil de wereld voor haarklanten kleiner maken door hen wereldwijd lokaal te ontzorgen.Zo hebben we naast ons hoofdkantoor in Sliedrecht ook vestigingen in o.a. Roemenië, China, Vietnam en Singapore.

WAT GA JE LEREN

Je wordt via de telefoon en e-mail het eerste aanspreekpunt voor de eerste- en tweedelijns gebruikersproblemen. Denk aan het beantwoorden van vragen over laptops en printers en het support van een aantal applicaties.

Daarnaast los je soft- en hardware problemen op en installeer je software. Je installeert en configureert nieuwe werplekken en je geeft mobiele telefoons en laptops uit.

DIT BRENG JE MEE

  • Bekend met Windowsomgevingen, zoals: Windows10, Windows server
  • Je weet iets van netwerkstructuren (TCP/IP / VLAN)
  • Je maakt jezelf snel nieuwe dingen eigen

VERDER BEN JE

  • Nauwkeurig en klantgericht
  • Communicatief vaardig
  • Leergierig

DIT BIEDEN WIJ JOU

Een functie waarin je veel kunt leren over IT. Je komt te werken bij een groeiend en dynamisch familiebedrijf. De werksfeer is goed en informeel. We hebben een actieve personeelsvereniging en (in corona-vrije tijden) een maandelijkse vrijdagmiddagborrel.

Wij werken onder de cao Metaal en Techniek. Je zult een passend salaris ontvangen. Je hebt recht op reiskostenvergoeding en vakantiedagen en ADV-dagen naar rato van het dienstverband.

Ook word je aangemeld bij het Pensioenfonds voor de Metaal en Techniek en heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve zorgverzekering.

INFORMATIE EN SOLLICITEREN

Bel dan naar en vraag naar ().


The Power Systems department within the Maritime Installations division specializes in designing installations for driving electric motors by means of frequency inverters. This is often done in combination with energy storage in large batteries. Some applications are winches, (hybrid) propulsion installations and pumps.

Due to the expansion of our permanent team, we are looking for a new colleague.

Lead Engineer

  • Electrical Marine Systems

As a Lead Engineer you are responsible for the design of maritime, electrical installations in accordance with the obtained specifications and wishes of the client, taking into account the standards and regulations. You provide...


Electrical Marine Systems

Trapezium 170
3364 DL Sliedrecht
T +31 (0)184 413 288
E

Electrobouw

Trapezium 120
3364 DL Sliedrecht
T +31 (0)184 430 560
EFunctie:lead engineer
Startdatum:17-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van der Leun via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Lead Engineer Van der Leun 17-12-2023

Bekijk ook andere vacatures