Vacature Onbekend - Onbekend

Onbekend - Onbekend in Dordrecht

Collega in Dordrecht

Een laagdrempelige manier om kennis te maken met de vele mogelijkheden bij Syndion. "Wij zijn benieuwd naar jouw wensen", vertelt , bij Syndion. "Daarom nodigen we je graag uit op een speeddate. Hier krijg je de kans om ons te overtuigen dat we jou graag verwelkomen als collega in één van onze teams. We kijken uit naar kandidaten met een afgeronde zorgopleiding op niveau 3 of 4. Als je al enige werkervaring hebt in de (gehandicapten)zorg is dat fijn, maar het is beslist geen must. Wij zijn benieuwd naar jouw wensen. Wij maken ze graag mogelijk.

"

Appje

Zin in een date met Syndion? Een afspraak is zo gemaakt. Dat kan door een appje te sturen naar , bij Syndion. Zij neemt dan contact op voor het maken van een afspraak.

Dit delen:


Functie: collega Startdatum: 25-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40 Neem dan contact op met Dordt Centraal via onbekend of onbekend.

Functie:unknown
Startdatum:01-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Dordt Centraal via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Onbekend – Onbekend Dordt Centraal 01-02-2024

Bekijk ook andere vacatures