Vacature Adviseur IT Risk & Cyber Security

Adviseur IT Risk & Cyber Security in Sliedrecht

Adviseur IT risk & cyber security

Fulltime, Parttime (32 - 40 uur)

Sliedrecht

Hbo- of wo-werk- en -denkniveau

Rust en ruimte om te ondernemen

Senior adviseur IT risk & cyber security

Fulltime, Parttime (32 - 40 uur)

Sliedrecht

Hbo- of wo-werk- en -denkniveau

Mooie corporate klanten en uitdagende IT audit & advies projecten, met de vrijheid en waardering die je verdient.

Geniet jij van je huidige klanten en de mooie projecten die je doet, maar ben je toe aan meer zelfstandigheid, waardering en verantwoordelijkheid? Bij Hoek en Blok.IT hebben we dezelfde tech-enabled klanten, de mooie projecten én we bieden de next step voor jouw carrière. Ontdek de werkomgeving waar jij je fijn bij voelt en geef jouw toekomst verder vorm. Wij zijn de innovatieve club waar jij naar zoekt.

Toffe tech klanten

Geniet van onbeperkte vrijheid om jouw werkschema en proces naar wens te vormen en te ontwikkelen. Geen late avonden meer, tenzij je daar zelf voor kiest. Nu kun je jouw vrije tijd koesteren en tegelijkertijd voldoening halen uit je werk.

Plezier op werk

Geen saaie bedrijfsfeesten meer. Bij Hoek en Blok weten we hoe we echt plezier moeten maken. Het enthousiasme houdt ons gemotiveerd om onze klanten de beste service te bieden.

Adviseren over IT-uitdagingen en compliance vraagstukken

Als adviseur IT risk & cyber security help jij mkb-organisaties op verschillende manieren bij het professionaliseren van hun onderneming. Zo adviseer je de ene dag een verzuimorganisatie over het op een veilige manier implementeren van IT-oplossingen, terwijl je de dag erna de volwassenheid van IT security processen beoordeelt bij toonaangevende cloud- data- en managed services IT leveranciers.

Je bent actief in zowel de IT audit & assurance als de adviespraktijk. In de IT audit & assurance praktijk ga je aan de slag met:

Beoordeel je de security & privacy vraagstukken van onze assurance klanten (ISAE 3000, 3402 en SOC 2).

Draag je bij aan de controle van de jaarrekening.

Voer je samen met onze ervaren IT-consultants overige IT-onderzoeken uit.

In de adviespraktijk ondersteun je onze klanten bij een breed scala van IT-onderwerpen zoals:

Uitvoeren van cyber security opdrachten.

Adviseren bij ERP selectie- en implementatietrajecten.

Uitvoeren van data-analyses.

"Bij Hoek en Blok krijg je de ruimte om echt een sparringpartner te zijn voor je klant. Je ziet als externe deskundige direct wat er goed gaat en wat beter kan. Die inzichten deel je met elkaar om zo de klant te helpen groeien. Dat gaat verder dan alleen het adviseren over risico's, je helpt een organisatie echt een professionaliseringsslag te maken.

"

Steven , partner IT audit & advies

Check onze Hoek en Blok-ers

Dit maakt jou uniek

Als adviseur IT risk & cyber security ben je een echte procesdenker. Je doorgrondt bedrijfsprocessen razendsnel zodat je risico's signaleert ver voordat ze zich voordoen. Je bent flexibel en schakelt makkelijk tussen de verschillende projecten waaraan jij werkt. In de samenwerking met jouw collega's zoek je de verbinding. Je staat open voor verschillende visies en kunt jouw advies goed onderbouwen. Daarnaast heb je:

Een hbo- of wo-werk- en -denkniveau.

Interesse om je als gekwalificeerd IT-auditor aan te sluiten bij NOREA, de beroepsvereniging voor IT-auditors.

Enige ervaring in het vakgebied IT risk & cyber security.

Beloning, waardering en volop kansen

Naast afwisseling, gezelligheid en carrièrekansen bieden we jou een mooi pakket arbeidsvoorwaarden (op basis van een 40-urige werkweek):Functie:security adviseur
Startdatum:14-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hoek en Blok accountants via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Adviseur IT Risk & Cyber Security Hoek en Blok accountants 14-12-2023

Bekijk ook andere vacatures