Vacature Functioneel Applicatiebeheerder

Functioneel Applicatiebeheerder in Sliedrecht

Functioneel applicatiebeheerder

Fulltime, Parttime (24 - 40 uur)

Sliedrecht

Hbo-diploma

Rust en ruimte om te ondernemen

Applicatiebeheerder met focus op procesverbetering

Fulltime, Parttime (24 - 40 uur)

Sliedrecht

Hbo-diploma

Breng onze organisatie verder als functioneel applicatiebeheerder

Processen moeten en kunnen beter, daar weet jij alles van. Als functioneel applicatiebeheerder ga jij langs bij jouw collega's van verschillende afdelingen om te vragen waar zij tegenaan lopen. Zo ontdek je bijvoorbeeld dat HR graag af wil van het pakket papieren dat jij moest ondertekenen toen je in dienst kwam.

Je analyseert het proces en zoekt verbeterpunten. Vervolgens maak je een plan van aanpak dat je na overleg deels zelf uitvoert en deels uitbesteedt aan leveranciers. Door het proces te digitaliseren boek je flinke tijdwinst voor je collega's.

Samengevat zijn dit jouw taken:

Verbeterkansen ontdekken op de verschillende afdelingen.

Projecten van A tot Z plannen en deels zelfstandig uitvoeren waarbij je bestaande applicaties zoals Office 365 en Afas inzet.

Het verbeterde proces uitleggen aan jouw collega's via bijvoorbeeld een werkinstructie, workshop of instructievideo.

"Toen ik hier 21 jaar geleden binnenkwam dacht ik na een jaar weer weg te zijn. Maar het beeld dat ik had van accountants in hun saaie grijze pakken bleek niet te kloppen. Het is echt een leuke club mensen, we doen veel samen en op feestjes merk je dat iedereen erbij hoort. Die gezelligheid is waarom ik hier al zo lang werk.

"

Henk , hoofd interne automatisering

Check onze Hoek en Blok-ers

Dit maakt jou uniek

Jij wordt er blij van als collega's met jouw hulp hun werk beter kunnen doen. Je neemt daarom zelf het initiatief om bij hen langs te gaan en komt daarna met verbetervoorstellen. En die collega die het werk liever op de oude manier blijft doen? Die overtuig jij met goede argumenten en een duidelijke uitleg. Daarnaast heb je:

Een relevant hbo-diploma.

Projectmatige kennis

Ervaring met projectmatig werken waarbij overzicht houden jou goed afgaat.

Twijfel je of je genoeg kennis hebt, maar is deze rol jou verder op het lijf geschreven? Kennis over wet- en regelgeving is te leren.

Beloning, waardering en volop kansen

Naast afwisseling, gezelligheid en carrièrekansen bieden we jou een mooi pakket arbeidsvoorwaarden (op basis van een 40-urige werkweek):

Word Hoek en Blok-er

Word Hoek en Blok-erFunctie:functioneel applicatiebeheerder
Startdatum:19-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hoek en Blok accountants via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Functioneel Applicatiebeheerder Hoek en Blok accountants 19-11-2023

Bekijk ook andere vacatures