Vacature Tester Powerpacks

Tester Powerpacks in Sliedrecht

Tester Powerpacks

Als krachtige bundeling van Piling & Vibro Equipment (PVE), International Construction Equipment (ICE), en Woltman Piling & Drilling Rigs, zijn wij dé specialist in funderingstechnologie. Wij ontwikkelen, produceren en distribueren hoogwaardige producten zoals trilblokken, powerpacks, en hei- en boorstellingen. Onze kracht ligt in het ontwikkelen van innovatieve oplossingen en het onderhouden van kwalitatieve partnerships met onze klanten. Met een uitgebreid scala aan diensten, waaronder verkoop, verhuur, training, technisch onderhoud, revisie en reparatie, zorgen we voor een volledige ondersteuning van onze klanten. Onze missie is helder: Het realiseren van een voorsprong voor onze klanten middels het wereldwijd leveren van hoogwaardige funderingsproducten en gespecialiseerde kennis in tril-, hei- en boortechnologie Met een wereldwijd dealernetwerk en ruim 200 medewerkers verspreid over Nederland, China, de VS, Australië en Polen, bouwen we samen aan onze organisatie. Werken bij Dieseko Group betekent werken in een dynamische, informele omgeving, gedreven door passie en liefde voor het vak. Duurzaamheid is een belangrijke pijler in onze ontwikkelingsagenda, met het streven naar minder vervuiling en een betere leefomgeving. Actief dragen we bij aan de realisatie van een emissievrije bouwplaats in 2030. Dieseko Group: Founding the Future!

 • Werktijdenfulltime (40 uur)
 • BedrijfDieseko Group
 • LocatieSliedrecht

Verantwoordelijkheden

De tester van de powerpacks is één van de belangrijkste spelers in het kwalitatief op de juiste wijze afleveren van power packs naar onze klanten. Hij volgt tijdens de test een strak protocol waardoor we er van verzekerd zijn dat onze fundatiemachines binnen de vastgestelde afspraken aan onze klanten geleverd kunnen worden.

Functie-eisen

 • MBO niveau richting elektrotechniek of werktuigbouw met minimaal 1 jaar relevante kennis & ervaring
 • Kennis van dieselmotoren en hydraulische systemen en componenten.
 • Minimaal 1 jaar relevante ervaring in storingen zoeken zowel hydraulisch als elektrisch.
 • Enige kennis van Iqan en van de Iqan parameter instellingen en van de Volvo Vodia is een pré.
 • Niet bang om collega's aan te spreken op kwalitatieve onvolkomenheden in het product.
 • structureel kunnen werken.
 • die bij afwijkingen een heldere conclusie kan geven in zowel woord als geschrift.
 • Kwaliteit kritisch.
 • een opmerkzame persoonlijkheid die scherp is op alle mogelijke zaken die de kwaliteit kunnen beinvloeden.

Een zelfstandig, secuur, oplossingsgericht en flexibel persoon met een brede technische belangstelling die het stuctureel verbeteren van ons kwalitatief hoogwaardige product als uitdaging ziet en een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Aanbod

We bieden je een dynamische werkomgeving met een open, informeel karakter. Je werkt samen met enthousiaste en gedreven collega's en krijgt voldoende kansen om jezelf te ontplooien. Uiteraard bieden we je ook uitstekende arbeidsvoorwaarden.Functie:tester powerpacks
Startdatum:16-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Dieseko Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Tester Powerpacks Dieseko Group 16-02-2024

Bekijk ook andere vacatures