Vacature Systeembeheerder (Medior)

Systeembeheerder (Medior) in Sliedrecht

Systeembeheerder (medior)

Krijg je energie van het ontzorgen van klanten en heb je een oplossingsgerichte instelling? Dan is deze vacature voor de functie van systeembeheerder wellicht iets voor jou! In deze functie ga je met veel enthousiasme met technische vraagstukken aan de slag. Kom jij ons team versterken?


Systeembeheerder (medior)
(28 - 38 uur per week)


Dit ga je doen
Je gaat een grote bijdrage leveren aan het verbeteren en innoveren van onze ICT. Je draait mee in ICT-projecten (groot en klein) en komt met goede oplossingen, maar ook voor dagelijkse controles en routineklussen draai jij je hand niet om. Je bent graag aan de slag en zaken die je nog niet kent maak je jezelf snel en gemakkelijk eigen. Uiteraard volg je de protocollen, ben je je bewust van risico's en stem je af met je collega's. Ook registreer je jouw werk altijd netjes in de daarvoor bedoelde systemen. Als de Servicedesk een vraag heeft, vind je het geen probleem om even te helpen.

Op korte termijn zullen we via een externe partij gebruikmaken van DaaS en NaaS. Over laptops en het netwerk hoef jij je dus geen zorgen te maken, hoewel wij wel zelf de regie voeren en je deze mooie transitie kunt gaan meemaken.

Waar je veel waarde aan toe zult gaan voegen is de serverkant. We maken momenteel gebruik van zowel Microsoft Azure als lokale servers waarop is gevirtualiseerd (VMware) en we bewegen steeds meer richting Cloud, met name met de applicaties.

Waar werken we mee?
We maken veelal gebruik van de bekende Microsoftproducten/ -technieken, zoals Microsoft Active Directory, SQL, Exchange en Teams/ SharePoint, maar we maken ook gebruik van andere applicaties, zoals Veeam. We werken verder nog met applicaties als Spend Cloud (factuurverwerking), Visma (HR/ Finance) en Capisci (begrotingstool). Onze collega's van applicatiebeheer dragen zorg voor deze applicaties.

We bedienen naast onze eigen medewerkers ook veel externe klanten, die allemaal gebruikmaken van onze ICT-oplossingen. Juist dat maakt dit een baan als geen ander. ICT moet voor beide klantgroepen namelijk altijd beschikbaar, veilig en zo eenvoudig mogelijk bruikbaar zijn.

Dit doe je niet alleen; je hebt twee collega-systeembeheerders. Daarnaast maken ook de disciplines Servicedesk, Applicatiebeheer en ICT-autorisaties deel uit van het ICT-team.


Automatisering/robotisering (Microsoft Power Automate), een upgrade en uniformering van alles wat nog niet op het beste niveau zit. We willen ICT naar een hoger niveau tillen en absolute grip krijgen op onze ICT-zaken. Ook zitten we midden in een migratie van de primaire applicaties die door onze klanten worden gebruikt. Dit brengt voor ICT ook veel uitdagingen met zich mee, waar jij graag je bijdrage aan levert.

Dit wil jij graag
Werken in een dynamische omgeving en jezelf verder ontwikkelen op ICT-gebied. Jouw ervaring willen wij optimaal inzetten en daarnaast bieden wij mogelijkheden om je kennis en ervaring verder uit te bouwen. In de praktijk ga je aan de slag voor onze klanten en medewerkers, gebruikmakend van innovatieve ICT-systemen en technieken en daardoor doe je veel waardevolle ervaring op. Het volgen van vakinhoudelijke cursussen behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Hierdoor kun je jezelf steeds blijven ontwikkelen in een continu groeiende en verder ontwikkelende organisatie.

Dit neem je mee

 • Je hebt een collegiale en servicegerichte houding;
 • je hebt inmiddels veel mooie ervaringen opgedaan die je direct en veelal zelfstandig in de praktijk kunt brengen;
 • een afgeronde mbo- of hbo-opleiding richting ICT;
 • je houdt van aanpakken, bent stressbestendig en kunt goed prioriteiten stellen;
 • je bent proactief; je kijkt altijd welke werkzaamheden nog kunnen worden opgepakt en waar verbeteringen kunnen worden doorgevoerd;
 • je houdt van grip op de zaak door uniform te werken en te standaardiseren; dit blijkt uit jouw werk(wijze);
 • jij snapt dat problemen zich niet aan standaard werktijden houden, dus je bent hierin flexibel.

En dit bieden wij jou
Een uitdagende functie waarin je elke dag je kennis, ervaring en energie kwijt kunt en dagelijks uitdagingen tegenkomt. Daar hoort natuurlijk ook een goed marktconform salaris bij. Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt ligt onze salarisrange voor deze functie tussen € 3.000,00 en € 5.000,00 bruto per maand. Maar dat is niet het enige!

 • Wij betalen je volledige pensioenpremie en de premie voor een aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
 • je werkt in een team met startende en ervaren collega's en een open en informele werksfeer, waarin we voor elkaar klaarstaan;
 • je krijgt de mogelijkheid om eigen initiatieven te ontplooien;
 • na je inwerkperiode heb je de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken;
 • je krijgt de kans om jezelf verder te ontwikkelen in jouw vakgebied en als professional;
 • sport je graag? Dan dagen we je op sportief gebied ook graag uit. We geven ons regelmatig op voor bedrijvensporttoernooien en betalen mee aan je fitnessabonnement.

Dit vinden wij belangrijk
Groenendijk is klantgericht. We reageren proactief op de behoefte van de klant vanuit een 'can-do'-mentaliteit. We zijn ambitieus en vinden het belangrijk dat wij ons als organisatie blijven ontwikkelen, samen met onze medewerkers. Tot slot zijn wij betrokken. Betrokken bij het onderwijs, onze medewerkers en onze omgeving.

Dit doen wij
Groenendijk ontzorgt de klant van het begin tot het eind. Het leveren van kwaliteit staat hierbij voorop. We zijn een administratiekantoor dat zich richt op de bedrijfsvoering en de personele en financiële administratie van opdrachtgevers binnen het onderwijs. Onze medewerkers bieden hulp en geven advies en door de softwarepakketten en systemen die wij leveren, krijgen opdrachtgevers inzicht in en controle over hun personele en financiële zaken.Functie:systeembeheerder
Startdatum:20-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 5000
Uren per week:28 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Groenendijk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Systeembeheerder (Medior) Groenendijk 20-12-2023

Bekijk ook andere vacatures