Vacature ICT-Dienstverlener

ICT-Dienstverlener in Sliedrecht

Optimale digitalisering versterkt de groei van
je onderneming in Sliedrecht!

Digitalisering speelt een cruciale rol binnen de meeste ondernemingen in Sliedrecht. Als ondernemer wil je je echter niet bezighouden met de operationele aspecten van het ICT-systeem, zoals het maken van keuzes bij de inrichting, het onderhoud en beheer, en het waarborgen van continuïteit. Een ontoereikend ICT-beleid kan de groei, ontwikkeling en slagkracht van je onderneming vertragen. Daarom is het belangrijk om hier aandacht aan te besteden, zodat digitalisering daadwerkelijk bijdraagt aan het succes van je bedrijf.

Wie zijn wij?

Drechtstad Automatisering BV is een toonaangevende regionale ICT-dienstverlener met meer dan 30 jaar praktijkervaring. Onze prioriteit ligt bij het leveren van hoogwaardige teamgerichte oplossingen en het benutten van de nieuwste technologieën. Door deze strategie toe te passen, zijn we in staat om flexibel in te spelen op de individuele behoeften van onze klanten.

Groei van je onderneming door continuïteit van jouw ICT in Sliedrecht

Als ondernemer in Sliedrecht wil je je voornamelijk richten op je kernactiviteiten en zo min mogelijk tijd en energie besteden aan ICT-tools die je hierbij moeten ondersteunen. Tegelijkertijd ben je je er ook van bewust dat ICT een essentiële pijler is binnen het bedrijfsproces, die bijdraagt aan groei en efficiëntie. Daarom is het belangrijk om een betrouwbare en transparante samenwerking aan te gaan met een partner die aan jouw wensen voldoet. Dit vormt de eerste stap naar het realiseren van je doelen.

Maak kennis met Dave! Onze 24/7 virtuele collega

Dave is ons concept om met tal van beschikbare tools de ICT-systemen van onze klanten in Sliedrecht te controleren en afwijkingen te signaleren. Door procedures en taken te standaardiseren op basis van de kennis van onze engineers en service medewerkers kan Dave bepaalde taken ook zelfstandig uitvoeren. Dit alles moet resulteren in een betrouwbaar en optimaal beschikbaar ICT-systeem waardoor gedigitaliseerde taken daadwerkelijk de efficiency binnen je organisatie vergroten.

CONNECTIVITEIT

We kunnen het ons toch niet meer voorstellen....! Een wereld zonder connectie naar het internet, je mail, de bedrijfsapplicatie.

TELEFONIE

Bellen of gebeld worden is één van de basisfunctionaliteiten waar iedere medewerker gebruik van maakt en waar we ook van uitgaan dat deze altijd beschikbaar is

Wat maakt Drechtstad Automatisering BV uniek als ICT-dienstverlener in Sliedrecht?

Drechtstad Automatisering BV onderscheidt zich door ruim 30 jaar praktische ervaring, focus op team en techniek, virtuele collega Dave, betrouwbare samenwerking en expertise in connectiviteit, telefonie en cybersecurity.

Contact

Hebben we jouw interesse gewekt en wil je meer informatie?
Neem dan even contact opFunctie:ict dienstverlener
Startdatum:10-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Drechtstad Automatisering via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. ICT-Dienstverlener Drechtstad Automatisering 10-12-2023

Bekijk ook andere vacatures