Vacature Projectleider Spoor

Projectleider Spoor in Sliedrecht


met passie voor techniek

Hoofdkantoor

Iv-Groep b.v.
Noordhoek 37
3351 LD Papendrecht
Nederland


   • Alles over Bouw & Installaties
Dutch | English nl | en

Zoeken

Projectleider spoor

Vestigingen Sliedrecht Ervaring Professional Divisies Iv-Infra, Iv-Groep

Elk project heeft eigen technische uitdagingen

Als projectleider spoor bij Iv-Infra is geen dag hetzelfde. Je leidt een grote diversiteit aan spoorse projecten. De ene keer geef je sturing aan een grootschalige bovenbouwvernieuwing. De andere keer betreft het groot onderhoud aan een spoorbrug of het vernieuwen van stations. Geen dag of project is hetzelfde! Je bent het aanspreekpunt voor klanten, stelt plannen van aanpak, begrotingen en aanbiedingen op, geeft sturing aan de uitvoering van projecten en bent verantwoordelijk voor de kostenbeheersing en kwaliteit. Als projectleider werk je nauw samen met ontwerpers, uitvoeringsbegeleiders en adviseurs en vul je hen inhoudelijk aan indien dit nodig is.

Iv-Infra levert op maat gemaakte en innovatieve ontwerpen en adviezen voor de aanleg en instandhouding van duurzame infrastructuur. Je kent ons misschien wel van de Nieuwe Zeesluis IJmuiden , de Zandhazenbrug of het ontwerp van de sluisdeuren van het Panamakanaal . Door het ontwikkelen en toepassen van de nieuwste technologieën, bieden we pasklare en duurzame oplossingen voor de maatschappelijke uitdagingen van vandaag en morgen! Zo leveren wij integrale adviezen voor stalen en betonnen kunstwerken, waterbouw, ruimtelijke inrichting, instandhouding, verkeer en infra-installaties en spoorwegen. Daarnaast leveren wij specialistische diensten op het gebied van ruimtelijk meten en monitoring van constructies, RAMS en risicomanagement, assetmanagement, systems engineering, contractmanagement, directievoering en toezicht.

Wat verwachten wij van jou?

We zoeken een hbo/wo afgestudeerde civiel ingenieur of werktuigbouwkundige met minimaal vijf jaar relevante ervaring. Vakinhoudelijk ben je sterk. Aan welk project je ook werkt: je begrijpt de projectcontext en overziet de raakvlakken met andere disciplines. Minstens zo belangrijk als je technische kennis vinden we je soft skills. Wanneer je met klanten om tafel zit weet je precies hoe je hun échte behoeftes boven tafel krijgt. Je kunt tactvol compromissen sluiten en weet ook hoe je het beste uit je team haalt.

Wat hebben wij jou te bieden?

Een uitdagende en gevarieerde baan bij het meest diverse ingenieursbureau van Nederland! Met ruim 900 specialisten die dezelfde passie voor techniek delen, wordt gewerkt aan oplossingen voor de grootste technische uitdagingen binnen de meest uiteenlopende projecten.

Iv-Infra is onderdeel van Iv-Groep: een wereldwijd opererend ingenieursbureau dat werkt aan de meest uitdagende, technische vraagstukken! Onze ingenieurs beschikken over unieke kennis binnen de sectoren en disciplines waarin wij actief zijn, zoals Industrie, Infra & Verkeer, Bouw & Installaties, Handling, Offshore & Energie, Maritiem en Water. Geen uitdaging is ons te moeilijk. Werken bij Iv-Groep betekent werken in een organisatie waar elke dag anders is. We zijn een club mensen met échte passie voor en plezier in het vak: met onze kennis van techniek bereiken we het uiterste voor onze klanten.

Bij Iv vinden we het belangrijk dat we voor alle collega's een goede match zijn. We werken hard en daar staat uiteraard iets tegenover. Bijvoorbeeld een jaarlijkse gratificatie van 7%, een winstuitkering, een flexibele pensioenregeling, een vaste reiskosten- en thuiswerkvergoeding en diverse doorgroeimogelijkheden in de vorm van opleidingen, cursussen en trainingen. En niet onbelangrijk: we gaan er graag met elkaar op uit. Zo is het bezoeken van EK's en WK's voetbal inmiddels een vaste traditie binnen Iv.

 • Persoonlijk ontwikkelingsplan
 • 7% gratificatie
 • Winstuitkering
 • Flexibele werktijden
 • Studiemogelijkheden
 • Uitstekende pensioenregeling
 • Internationale mogelijkheden


Functie:projectleider spoor
Startdatum:08-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Iv-Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Projectleider Spoor Iv-Groep 08-03-2024

Bekijk ook andere vacatures