Vacature Manager Logistiek

Manager Logistiek in Sliedrecht

Vacature Manager logistiek (40 uur per week)

Wat ga je doen in deze functie?

Als manager logistiek ga je een bijdrage leveren aan het verder toekomstbestendig maken van onze logistieke afdeling. Procesoptimalisatie, digitalisering en voorraadaccuratesse zijn belangrijke thema's waar je naast het leidinggeven mee aan de slag gaat. In deze functie verwachten we van jou dat je je visie op de toekomst met ons deelt en met creatieve oplossingen komt ter optimalisering van de afdeling.

Op onze logistieke afdeling komen alle benodigde goederen binnen voor de productie van onze koffie-espressoautomaten, zorgen we dat de juiste artikelen in de juiste hoeveelheid op het juiste moment op de juiste plaats zijn en zorgen we dat de klant tevreden het eindproduct afhaalt. We werken met een fijn, gevarieerd team van mensen met heel veel en minder ervaring. We hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn?

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en weet je tijd en aandacht goed te verdelen over de ontwikkeling van je team, de voortgang van de werkzaamheden en projecten die je leidt. Je bent resultaatgericht, communicatief vaardig, hebt daadkracht en beschikt over analyserend vermogen. Daarnaast voel je je comfortabel bij de druk die de logistieke afdeling altijd draagt om de productie door te laten gaan en blijft in iedere situatie benaderbaar.

 • Afgeronde HBO opleiding in een logistieke richting;
 • Ervaring met digitalisering in de logistiek en WMS systemen;
 • Ervaring met het begeleiden van papier naar digitaal werken;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een leidinggevende, logistieke functie in een productie organisatie;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat kun je van ons verwachten?

Kenmerkend voor DUKE zijn prettige collega's en een ongedwongen sfeer die past bij een familiebedrijf. We zijn gevestigd in een gloednieuw pand waar we over alle faciliteiten beschikken voor een fijne werkplek. Verder bieden we je:

 • Een goed salaris, pensioenregeling en reiskostenvergoeding;
 • 40 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Vers fruit op het werk;
 • Een ruim opleidingsbudget;
 • Een persoonlijk budget om te besteden aan gezondheid en vitaliteit;
 • Onbeperkt koffie uit onze eigen koffie-espressoautomaten;
 • Met regelmaat een traktatie, attentie, borrel of gezellig uitje!

Over DUKE

DUKE te Sliedrecht is een innovatief familiebedrijf. Al sinds 1957 is het bedrijf succesvol in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van koffie-espressomachines voor de OCS- & vendingmarkt. Met vestigingen in Nederland en de Verenigde Staten en klanten in diverse werelddelen heeft DUKE een reputatie opgebouwd als loyale, betrouwbare fabrikant van hoogwaardige designproducten met een goede performance. De organisatie kenmerkt zich door kwaliteit, innovatie, gedrevenheid en servicegerichtheid.

Kom jij ons team versterken?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Stefan van der Stelt (Manager operations) via .

Dit is het privacybeleid van B.V.'s. Dit privacybeleid verschaft informatie over de gegevens die we verwerken van de gebruikers die de websites werkenbij.dejong bezoeken. Een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens is voor van groot belang. Persoonlijke gegevens worden dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Hierbij houden wij ons aan de wet- en regelgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens, zoals de Wet bescherming persoonsgegevens.


Als u niet wilt dat je persoonsgegevens worden bewaard voor een latere sollicitatie of functievervulling bij , dan kun je dat kenbaar maken. zal op verzoek elke geregistreerde bezoeker (en zijn of haar persoonlijke gegevens) uit haar database verwijderen. Je kunt dit verzoek per e-mail aan ons doorgeven: (vermeld daarbij naam, adres en geboortedatum).Functie:logistiek manager
Startdatum:21-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Jong DUKE via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Manager Logistiek De Jong DUKE 21-12-2023

Bekijk ook andere vacatures