Vacature Junior Teamleider Kleinschalig Wonen

Junior Teamleider Kleinschalig Wonen in Dordrecht

Junior teamleider Kleinschalig Wonen

Dordrecht , Zuid-Holland , Nederland Intramuraal

Vacature details Solliciteren

Bij De Merwelanden draait alles om een goed leven!
Als collega ben jij essentieel voor het welzijn van onze bewoners. In onze persoons- en belevingsgerichte visie bieden we een ondersteunende omgeving die jouw unieke bijdrage erkent. We streven naar passende zorg in samenwerking met familie, mantelzorgers en vrijwilligers én leggen de focus op welzijn en vrijheid voor onze bewoners met behulp van innovatieve zorgtechnologie. Kom ons team versterken en draag bij aan een betekenisvolle levenskwaliteit voor onze bewoners!


Wat ga je doen?
Binnen deze functie ben je de verbindende schakel tussen de manager en de zorgprofessionals. Je bent samen met de manager en jouw collega teamleider verantwoordelijk voor de kwaliteit van leven voor onze bewoners en de verdere ontwikkeling daarvan. Je coördineert de zorgverlening, zowel personeel als bedrijfsvoering en draagt middels een goede communicatie zorg voor zaken als de taakvolwassenheid van de medewerkers, een goed werkoverleg, intervisie en een positieve werksfeer. Je staat dicht bij je collega's, de bewoners en hun familie/mantelzorgers en trekt samen op en weet daardoor wat belangrijk voor hen is..


Vereisten

Wij bieden jou:
Werken bij De Merwelanden is afwisselend en uitdagend. Je komt in een team waarin we op elkaar terug kunnen vallen waardoor je er nooit alleen voor staat. Er zijn veel ontwikkelkansen, samen met jou maken we een opleidingsplan om in jouw ontwikkeling te investeren. Verder bieden wij jou:

  • Een salaris volgens de CAO Verpleeg-en Verzorgingshuizen & Thuiszorg, FWG schaal 50 afhankelijk van opleiding, kennis en werkervaring.
  • Een dienstverband parttime van 30-32 uur (aantal uur in overleg)
  • Een ontwikkelassessment om jou te helpen bij persoonlijke ontwikkeling en groei;
  • Aantrekkelijke extra arbeidsvoorwaarden zoals een fiets- en pc-regeling, keuze uit meerdere collectieve ziektekostenverzekeringen en Fietsplan en korting op devices;
  • Een gezellige en informele werksfeer met leuke collega's en bewoners.


Functie:teamleider kleinschalig wonen
Startdatum:30-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:30 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Merwelanden via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Junior Teamleider Kleinschalig Wonen De Merwelanden 30-12-2023

Bekijk ook andere vacatures