Vacature Projectleider Pipelines

Projectleider Pipelines in Papendrecht

Projectleider Pipelines

Solliciteer via WhatsApp

Projectleider Pipelines

Papendrecht, Nederland

Solliciteer op deze job

Solliciteer via WhatsApp

Projectleider Pipelines

Visser & Smit Hanab, onderdeel van VolkerWessels, is al ruim 150 jaar de specialist op het gebied van boven- en ondergrondse leidingen en kabelinfrastructuur. Wij zijn actief betrokken bij het mogelijk maken van de energietransitie naar hernieuwbare energie en een duurzame samenleving.


De businessunit P&I (Pipelines & Industry) richt zich op de ondergrondse en bovengrondse leidingprojecten voor installaties, gas, water en warmte, boiler services en onderhoudstops. De vestigingen en projecten zijn verspreid over heel Nederland en binnen deze unit werken zo'n 400 professionals. Wij zijn specialist in het ontwerpen en aanleggen van leidingen, variërend van grote transportleidingen tot warmtenetwerken. Wat de vraag ook is, we hebben ervaring met nieuwbouw, renovatie, kleine en multidisciplinaire projecten. Voor de versterking van ons team in Papendrecht zijn wij op zoek naar een Projectleider Ondergrondse kabels en leidingen.

"Gezond bedrijf, stoere business, veel vakmanschap, sterke moeder

"

Jouw werkzaamheden als Projectleider

 • Als Projectleider ben je de spin in het web en draag je verantwoordelijkheid voor de realisatie van onze projecten. Vanaf het moment van gunning tot en met een uitmuntend eindresultaat ben jij verantwoordelijk voor het proces. Uiteraard werk je hiertoe nauw samen met de afdelingen, calculatie, HSE, werkvoorbereiding, QC en uitvoering. In deze rol leg jij verantwoording af aan de bedrijfsleider.
 • Je bent een ervaren Projectleider, die graag het voortouw neemt in multidisciplinaire projectteams. Je krijgt energie om met een focus op planmatig werken, budgetteren en sturing op basis van een voor iedereen duidelijk werkpakket de beoogde resultaten te behalen. Zonder concessies op veilig werken, grip op de voortgang en de kwaliteit te verliezen weet je het overzicht te bewaken op inhoudelijke zaken.
 • Geeft leiding aan de operationele uitvoering en aansturing van één of meerdere projecten.
 • Eindverantwoordelijk voor het project; afbreukrisico is aanwezig; diverse contractvormen.
 • Zorgdragen voor optimale beheersing werkkapitaal juiste (zowel technische als financiële) verwerking van meer- en minderwerk.
 • Onderhoudt contacten op midden- en hoger kader niveau bij eigen- en zusterbedrijven.
 • Bestendigt de relatie met de aan hem toegewezen klant en genereert vervolgopdrachten.
 • Onderhoudt contacten / onderhandelt met klant en externe instanties over (complexe) zaken (ontwerp, vergunningen, regelingen, schade, etc.)

Wat breng je mee?

Gezien je centrale rol binnen de projecten en je positie tussen de opdrachtgever en Visser & Smit Hanab zoeken wij een senior Projectleider die proactief is, de samenwerking zoekt, communicatie vaardig is en veiligheids- en kwaliteitsbewustzijn bovenaan heeft staan. Veiligheid is voor ons een topprioriteit. Om onze afdeling verder te versterken heb je ervaring binnen onze branche en aantoonbare kennis van en ervaring in ondergrondse leidingen. Om deze functie goed in te kunnen vullen is de laatste een must! Verder zoeken wij:


 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie binnen een projectorganisatie;
 • Aantoonbare kennis en ervaring van projectmanagement, bij voorkeur in onze branche;
 • Ervaring met het maken van projectplanningen, kun je sturen op financiën en heb je kennis van relevante wet- en regelgeving;
 • Je kunt zowel binnen als buiten de organisatie mensen overtuigen en boeien.

Wat wij bieden

Je komt in een organisatie terecht waar ondernemerschap tonen en je nek uitsteken wordt beloond. Naast een leuk en enthousiast team, dat niet kan wachten om jou te ontmoeten, vind je bij ons een prettige werksfeer en voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen. Binnen Visser & Smit Hanab bestaan onze arbeidsvoorwaarden onder andere uit:


 • een uitstekend salaris, afhankelijk van wat je aan ervaring met je meebrengt;
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband;
 • een goede pensioen regeling;
 • een laptop en een smartphone. Kortom; alles om jouw functie goed uit te kunnen oefenen;
 • veel ontwikkelmogelijkheden, onder meer via onze eigen Visser & Smit Hanab Academie en via praktijkgerichte trainingen, o.a. gegeven door je eigen professionele collega's;
 • diverse collectieve VolkerWessels kortingen op verzekeringen en abonnementen.


Functie:projectleider pipelines
Startdatum:10-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Visser & Smit Hanab via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Projectleider Pipelines Visser & Smit Hanab 10-11-2023

Bekijk ook andere vacatures