Vacature Teamleider

Teamleider in Hardinxveld-Giessendam

BeoBOM groeit! Momenteel hebben wij twee interessante vacatures openstaan. BeoBOM is op zoek naar een teamleider en een historisch onderzoeker.

Wat doen wij?

De Tweede Wereldoorlog ligt ver achter ons, maar in de grond liggen nog talloze gevaarlijke resten uit deze tijd. Deze ontplofbare oorlogsresten kunnen een gevaar vormen wanneer er in de grond gewerkt wordt. BeoBOM wil zorgen voor een veilige werkplek.

BeoBOM is een adviesbureau gespecialiseerd in het opsporen van Ontplofbare Oorlogsresten uit de Tweede Wereldoorlog. Op basis van literatuurstudie, luchtfoto- en archiefonderzoek brengt het team historisch onderzoekers in kaart wat er ter plaatse van een projectlocatie in de periode 1940-1945 heeft voorgedaan. Door middel van een grondige analyse van historische bronnen, kom je tot de conclusie of er wel of geen aanwezigheid van explosieven wordt verwacht.

Jouw toekomstige functie

Wil jij je aansluiten bij ons team van historisch onderzoekers? Of zoek jij een leidinggevende functie met veel ruimte voor eigen initiatief? Wil jij betekenisvol werk doen en helpen Nederland weer wat veiliger te maken? Reageer dan op onze vacatures!

Laatste nieuws over BeoBOM

Relatiedag BeoBOM en Euroradar

BeoBOM CS-VROO gecertificeerdFunctie:teamleider
Startdatum:20-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met BeoBOM via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Teamleider BeoBOM 20-11-2023

Bekijk ook andere vacatures