Vacature Coördinator Backoffice Service

Coördinator Backoffice Service in Sliedrecht

Bezoek ook:


Je krijgt de vrijheid om zelf op klus te gaan, met je eigen gereedschap en eigen inzicht. Je krijgt een boost van het verhelpen van de storing of het vinden van de oorzaak van een probleem. Natuurlijk laten we je niet alleen als je tegen een probleem aanloopt, of als je de handleiding toch te voorbarig weggegooid hebt. We hebben een sterk, jong en enthousiast team technische mensen die elkaar helpen en steunen, of je nu in de werkplaats bent of in het buitenland.

Coördinator Backoffice Service (Full time 38u)

Ben jij klaar om te schitteren binnen ons serviceteam? We zoeken iemand die snel kan schakelen, tegelijkertijd het overzicht behoudt en met een glimlach ons dynamische serviceteam komt versterken! We verwelkomen je het liefst zo snel mogelijk.

Jouw waardevolle combinatie van technische kennis en administratieve vaardigheden stelt je in staat om niet alleen onze servicecoördinator en werkvoorbereider te ondersteunen, maar ook om bij te springen waar nodig. Bovendien staan onze dieselmonteurs met hun (administratieve) vragen klaar om op jouw ondersteuning te rekenen.

Jouw missie:
* Ondersteuning + : Heb je een passie voor uitdagingen en wil je ons serviceteam naar een hoger niveau tillen? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Met jouw servicementaliteit is snel schakelen en prioriteiten stellen een fluitje van een cent, inclusief een stralende glimlach.

* Voorbereiding is de key : Je bent helemaal klaar om ondersteuning te bieden aan het regelen en voorbereiden van ons servicewerk. Of je bent vastbesloten om hierin te groeien.

* Administratieve held(in) : Jij weet hoe belangrijk het is om dingen vast te leggen en alle klussen administratief juist af te ronden. Daarom zorg je voor een vlekkeloze administratieve voorbereiding, klaar voor het facturatieproces. Zie je mogelijkheden voor (digitale) verbeteringen in de afhandeling van ons servicewerk? We staan te popelen om dit samen met jou aan te pakken.

* Technische alleskunner : Je zorgt ervoor dat alles soepel verloopt in een dynamische (technische) omgeving. Je technische kennis is jouw troef, en je deelt deze graag met je collega's - of je staat klaar om hierin te groeien. We horen graag van je!

* Communicatiewonder : Ben jij gemakkelijk te benaderen door collega's en onze gewaardeerde klanten? Zelfs als dit soms in het Engels of Duits is? Wij kunnen niet wachten om je te ontmoeten!
Functieomschrijving:
Met jouw technische kennis en enthousiasme sta je paraat om onze serviceafdeling te ondersteunen. Je werkt in een omgeving waar service verlenen voorop staat en waar je voortdurend schakelt. Je assisteert met de voorbereiding van klussen, rondt ze administratief af en zorgt ervoor dat onze monteurs zorgeloos op pad kunnen. Je overlegt met klanten en collega's, zodat alles tot in de puntjes wordt voorbereid, uitgevoerd én afgerond. Streef jij als junior óf senior naar een rol in een technische omgeving? Kom eens langs voor een kop koffie!
Kom aan boord en ontdek de mogelijkheden die ontstaan door deel uit te maken van ons technische serviceteam!

Heb je interesse in deze vacature? E-mail jouw motivatie + CV naar of stuur het naar Teus Vlot Diesel Marine t.a.v. Mevr. , Baanhoek 182b, 3361 GN, Sliedrecht.Functie:service coördinator backoffice
Startdatum:22-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Teus Vlot Materieel via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Coördinator Backoffice Service Teus Vlot Materieel 22-11-2023

Bekijk ook andere vacatures