Vacature Service Coördinator

Service Coördinator in Sliedrecht

Service Coördinator

Als Service Coördinator ben je een spin in het web tussen onze klanten en onze storing- en servicemonteurs. Het is een dynamische en afwisselende functie binnen een team van 5 collega's.

Als Service Coördinator ben je verantwoordelijk voor een correcte en adequate uitvoering en coördinatie van service-, storings- en onderhoudswerkzaamheden.

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het aannemen van aanvragen, waarbij je op een proactieve wijze oplossingen aan de klant adviseert. Wanneer het niet opgelost kan worden via de telefoon, zorg je dat één van onze collega's ingepland wordt om de storing te verhelpen.

Ook stel je offertes op en brengt deze uit bij de klant. Je draag zorg voor een optimale voorbereiding van alle werkzaamheden en je regelt de benodigde materialen.

Je voorziet de monteurs van alle (technische) informatie en biedt hen technische ondersteuning zodat de monteur de klant goed kan helpen.

Een uitdagende job waar geen dag hetzelfde is!

Dit breng je mee

 • Een afgeronde relevante MBO-opleiding niveau 4 (bij voorkeur richting Elektrotechniek)
 • Ervaring in een soortgelijke plannings- of coördinatierol
 • Ervaring in de maritieme branche is een pré
 • Je bent communicatief vaardig en beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift
 • Je hebt goede kennis van Excel, Word en Exact
 • Een VCA VOL certificaat of de bereidheid om dit te halen

Verder ben je

 • Ondernemend
 • Collegiaal
 • Sterk in onderhandelen
 • Accuraat en assertief
 • Creatief
 • Resultaatgericht

Dit bieden wij jou

Je komt te werken bij een groeiend en dynamisch familiebedrijf. De werksfeer is goed en informeel. We hebben aandacht voor elkaar en dat zie je terug in de collegiale omgang met elkaar, een actieve personeelsvereniging en een maandelijkse vrijdagmiddagborrel.

Je krijgt een salaris passend bij jouw leeftijd, opleiding en werkervaring. Dit wordt al in een vroeg stadium met je besproken. Wij werken onder de cao Metaal en Techniek. Je hebt recht op reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen bij een full-time dienstverband en je wordt aangemeld bij het Pensioenfonds voor de Metaal en Techniek. We bieden je ook een pakket aan extra werknemersvoordelen zoals onze diverse collectiviteitskortingen op bijvoorbeeld verzekeringen. Je krijgt de beschikking over een laptop en mobiele telefoon. Ook is het mogelijk je werktijden en werkplek aan te passen naar wat jou past.

Eigen kinderen kunnen vanuit ons studiefonds aanspraak maken op een tegemoetkoming in de studiekosten. Wanneer je zelf een opleiding of cursus gaat volgen, vergoeden wij deze kosten vanuit ons opleidingsbudget.

Over ons

Van der Leun is meer dan 100 jaar actief in de elektrotechniek en werkt over de hele wereld aan installatieprojecten. Zowel in de maritieme industrie, utiliteit, bagger en offshore. Onze specialismen hebben we ondergebracht in drie divisies: Maritieme installaties, Metaalbewerking en Elektrotechniek. Met onze 250 medewerkers werken we samen aan innovatieve en betrouwbare geïntegreerde oplossingen voor topbedrijven wereldwijd. Van der Leunwil de wereld voor haarklanten kleiner maken door hen wereldwijd lokaal te ontzorgen.Zo hebben we naast ons hoofdkantoor in Sliedrecht ook vestigingen in o.a. Roemenië, China, Vietnam, Singapore, Brazilië, Midden Oosten en Spanje.

Informatie en solliciteren

Bel dan naar en vraag naar Ronald Visser (Manager Maintenance, New Build & Refit).

Spreekt deze vacature jou aan? Laten we dan kennis maken! Stuur dan via onderstaande button je motivatie en CV naar ons op.
CNC Verspaner


Electrical Marine Systems

Trapezium 170
3364 DL Sliedrecht
T +31 (0)184 413 288
E

Electrobouw

Trapezium 120
3364 DL Sliedrecht
T +31 (0)184 430 560
EFunctie:service coördinator
Startdatum:02-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van der Leun via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Service Coördinator Van der Leun 02-02-2024

Bekijk ook andere vacatures