Vacature Teamleider Product Development

Teamleider Product Development in Sliedrecht

Vacature Teamleider product development (32 tot 40 uur per week)

Wat ga je doen?

Onze R&D afdeling bestaat uit vier teams: pre-development, development, software development en current products. Ieder team heeft een eigen teamleider. Jij gaat leidinggeven aan het development team, dat een centrale rol heeft binnen de R&D afdeling. De mechanical engineers, electrical engineers en project managers binnen dit team zijn verantwoordelijk voor integratie van bewezen techniek samen met design in nieuwe fysieke producten die gereed zijn voor marktintroductie. Je bent met je team de schakel tussen het ontwikkelen van nieuwe producten en de implementatie van deze in het operationele proces.

Het development team is recentelijk opnieuw samengesteld vanwege de nieuwe organisatiestructuur en nieuwe strategie binnen DUKE. Dit biedt jou de kans om onderdeel te worden van de verdere ontwikkeling van dit nog relatief nieuwe team en hier samen een succes van te maken. Hiervoor krijg je ook zeker de vrijheid.

Je hebt een actieve rol in het R&D managementteam en zal hierdoor intensief samenwerken met je mede-teamleiders binnen R&D, maar ook met de teamleiders van de andere afdelingen, zoals productie, inkoop, werkvoorbereiding en je collega's in Taylor (USA). De manager development, die verantwoordelijk is voor R&D, product management en modulariteit, wordt je leidinggevende.

Ruim 40 gepassioneerde, technische collega's vormen met elkaar de R&D afdeling. In deze innovatieve omgeving kijken we verder vooruit dan morgen. Het team development focust zich op de uitvoering van de ontwikkelprojecten binnen de strategie op het gebied van koffie-espressoapparatuur.

Ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn?

Je bent een inspirerende leider die de technische taal van het team spreekt en met de rest van de organisatie kan communiceren vanuit de centrale rol, goede communicatieve vaardigheden zijn dan ook van essentieel belang in deze functie. Je bent daadkrachtig en hebt de drive om ambities waar te maken, een visie en uit deze ook. Je bent een open en toegankelijk persoon die moeiteloos schakelt tussen techniek en mensen. Je bent niet bang voor een uitdaging en je ziet het belang van verbinding tussen mensen en afdelingen.

 • Afgeronde HBO/WO opleiding in een technische richting;
 • Meerdere jaren werkervaring in een leidinggevende functie in een technische omgeving;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal beide uitstekend.

Wat kun je van ons verwachten?

Kenmerkend voor DUKE zijn prettige collega's en een ongedwongen sfeer die past bij een familiebedrijf. We zijn gevestigd in een gloednieuw duurzaam pand waar we over alle faciliteiten beschikken voor een fijne werkplek. Verder bieden we je:

 • Een goed salaris;
 • Pensioenregeling en reiskostenvergoeding;
 • 40 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid deels thuis te werken;
 • Vers fruit op het werk;
 • Een ruim opleidingsbudget;
 • Een persoonlijk budget om te besteden aan gezondheid en vitaliteit;
 • De mogelijkheid een fiets te leasen via het werk;
 • Onbeperkt koffie uit onze eigen koffie-espressoautomaten;
 • Met regelmaat een traktatie, attentie, borrel of gezellig uitje!

Over DUKE

DUKE te Sliedrecht is een innovatief familiebedrijf. Al sinds 1957 is het bedrijf succesvol in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van koffie-espressomachines voor de OCS- & vendingmarkt. Met vestigingen in Nederland en de Verenigde Staten en klanten in diverse werelddelen heeft DUKE een reputatie opgebouwd als loyale, betrouwbare fabrikant van hoogwaardige designproducten met een goede performance. De organisatie kenmerkt zich door kwaliteit, innovatie, gedrevenheid en servicegerichtheid.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Arthur van Beek (Manager development) via .

Dit is het privacybeleid van B.V.'s. Dit privacybeleid verschaft informatie over de gegevens die we verwerken van de gebruikers die de websites werkenbij.dejong bezoeken. Een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens is voor van groot belang. Persoonlijke gegevens worden dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Hierbij houden wij ons aan de wet- en regelgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens, zoals de Wet bescherming persoonsgegevens.


Als u niet wilt dat je persoonsgegevens worden bewaard voor een latere sollicitatie of functievervulling bij , dan kun je dat kenbaar maken. zal op verzoek elke geregistreerde bezoeker (en zijn of haar persoonlijke gegevens) uit haar database verwijderen. Je kunt dit verzoek per e-mail aan ons doorgeven: (vermeld daarbij naam, adres en geboortedatum).Functie:teamleider product development
Startdatum:23-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Jong DUKE via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Teamleider Product Development De Jong DUKE 23-12-2023

Bekijk ook andere vacatures