Vacature Salesmanager

Salesmanager in Hardinxveld-Giessendam

Salesmanager

Salesmanager industriële automatisering gezocht!

Over ons:
KienIA is het toonaangevende ingenieursbureau voor industriële automatisering. Onze passie is het leveren van hoogwaardige dienstverlening in de water-, infra- en energiebranche. Wij geloven in het opbouwen van duurzame relaties met onze klanten en het overtreffen van hun verwachtingen. Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar een salesmanager.

Als KienIA gaan we voor kwaliteit en streven we naar de hoogste klantbeoordeling. Kwaliteit is voor ons een optelsom van vakkennis, motivatie en samenwerking.

Waarvoor sta je aan de lat:
Als salesmanager bij KienIA ben je verantwoordelijk voor het genereren van nieuwe zakelijke kansen en het ondersteunen van collega's bij het beheer van bestaande klantrelaties. Je benadert klanten met warmte en overtuiging. Door jouw inzet wordt onze commerciële slagvaardigheid vergroot. Je zorgt ervoor dat onze klanten de best mogelijke oplossingen krijgen en dat ze geholpen worden, zoals je zelf geholpen zou willen worden.

Wat neem je daarvoor mee:

 1. Kennis van de branches water, infra en/of energie: Je begrijpt de behoeften en uitdagingen van onze klanten in deze specifieke sectoren.
 2. Kennis van industriële automatisering: Je bent vertrouwd met de nieuwste trends en technologieën in ons vakgebied en kent de uitdagingen van succesvol automatiseren.
 3. Ervaring met het verkopen van projecten en/of diensten binnen de automatisering: Je hebt bewezen ervaring in het verkopen van complexe projecten en diensten.
 4. Ervaring met accountmanagement en met het verwerven van nieuwe klanten en markten.
 5. Ervaring met het succesvol managen van uitdagende tendertrajecten.

Wie zoeken we:
Bovenal zoeken we iemand met een passie voor sales en klanttevredenheid! Heb je nog niet alle vijf "poten" die wij vragen, maar wil je daarin investeren, groeien en leren, dan bespreken we dit graag met je. We moedigen kandidaten met 5 tot 35 jaar ervaring aan om te solliciteren.

Met uitgangspunten als: "leidinggeven aan professionals: Niet doen!" en "als je plezier in je werk hebt, ben je er ook goed in" kun jij jouw eigen loopbaan bepalen.

Wat bieden wij:

 • Een uitdagende functie in een dynamische en ondersteunende omgeving;
 • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling;
 • Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een hecht en gemotiveerd team;
 • Een werkomgeving waarin werkplezier en klanttevredenheid centraal staan.

Enthousiast?
Wat KienIA uniek maakt is de vrijheid, de gemoedelijke werksfeer, en echt plezier in je werk. Wil je dit zelf ervaren en is deze functie iets voor jou? Dan wordt het tijd dat we je ontmoeten! Stuur je CV en motivatie naar: .Functie:sales manager
Startdatum:12-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kienia via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Salesmanager Kienia 12-11-2023

Bekijk ook andere vacatures