Vacature Marketeer

Marketeer in Sliedrecht

Onderdeel van Florys Groep

Marketeer

€2800 - 3600

Salaris

37.5

Uren per week

Locatie

Jouw interesse ligt bij marketing en vind het heerlijk om campagnes van a tot z te managen. Je kunt snel schakelen, houdt de planning scherp in de gaten, werkt zelfstandig maar geniet ook van het sparren en samenwerken met de rest van de marketingafdeling om het beste campagne resultaat te bereiken.

Over de job

Van start als marketeer, marketing coördinator of marketing medewerker bij Royal Van Beest Group in Sliedrecht? Kom de marketingafdeling versterken die zich bezig houdt met de wereldwijde promotie van het bedrijf Royal Van Beest en het hele merkportfolio (Green Pin®, Irizar Forge, Slingsintt en Heuer Hebetechnik). Als Marketeer werk je nauw samen met de andere twee collega's binnen het marketing team, terwijl je verantwoordelijk bent voor je eigen campagnematige werkzaamheden. Wat houdt dat in?
 • Je bent verantwoordelijk voor één of meerdere merken binnen de Royal Van Beest Groep;
 • Je zet interne / externe campagnes op voor (product)lanceringen en managet deze;
 • Je bent verantwoordelijk voor het maken, aanpassen en bestellen van (bestaande en nieuwe) marketingmaterialen;
 • Je ondersteund de trainingsafdeling;
 • Je bent vanuit marketing de projectmanager voor interne projecten;
 • Je koopt media in en zorgt dat advertenties en online banners op tijd en in het juiste formaat worden aangeleverd.

Over het bedrijf

De Royal Van Beest Group is fabrikant van hoogwaardige componenten voor hijsen, verankeren en lading zekeren. De producten, zoals kraanhaken, sluitingen en kettingaccessoires, worden toegepast in diverse sectoren zoals olie en gas, wind, industrie, mijnbouw, scheepvaart en aquacultuur. Naast dat Van Beest vanuit marketing actief is in deze verschillende markten, ondersteunen ze wereldwijd hun 1000 distributeurs verspreid over 100 landen, maar ook de eindgebruiker behoort tot de doelgroep.

Je hebt het

Jouw interesse ligt bij marketing en vind het heerlijk om campagnes van a tot z te managen. Je kunt snel schakelen, houdt de planning scherp in de gaten, werkt zelfstandig maar geniet ook van het sparren en samenwerken met de rest van de marketingafdeling om het beste campagne resultaat te bereiken. Verder neem je graag initiatief, bent van nature gestructureerd en hebt oog voor detail en kwaliteit.
 • Een afgeronde opleiding op Hbo-niveau in richting van marketing/communicatie;
 • Bij voorkeur heb je minimaal vijf jaar relevante werkervaring in de marketing;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • InDesign en Photoshop skills zijn een plus;
 • Heb je interesse in technische producten in een B2B-omgeving? Dan is dat mooi meegenomen.
 • Beschikbaar voor 4 tot 5 dagen per week

Je verdient het

Wij bieden je een veelzijdige job in een internationaal familiebedrijf met inmiddels ruim 200 collega's in binnen- en buitenland (Duitsland, Frankrijk, Spanje, Verenigde Staten en Brazilië). Een bedrijf dat groeit, ambitieus en vooruitstrevend is. Van Beest stimuleert jou om jezelf te ontwikkelen en verder te groeien in de functie. De afwisseling binnen de functie zorgt ervoor dat je werk dynamisch blijft. Geen dag is hetzelfde! Daarnaast bieden ze:
 • Direct in dienst bij onze opdrachtgever
 • Mogelijkheid tot hybride werken
 • Salaris tussen de € 2.800 en € 3.600 bruto per maand
 • Overige arbeidsvoorwaarden conform cao Metalektro
Van Beest heeft de werving exclusief uitbesteed aan . Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar [email protected] of bel hem op

Solliciteer als Marketeer

Goede keuze! Solliciteer en zet de stap naar jouw nieuwe uitdaging!

Sollicitatieproces bijFunctie:marketeer
Startdatum:23-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2800 – 3600
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Florys Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Marketeer Florys Groep 23-01-2024

Bekijk ook andere vacatures