Vacature Binnenvaartbevrachter

Binnenvaartbevrachter in Sliedrecht

OVER INTERSTREAM BARGING

Interstream Barging is één van de grootste binnenvaartbevrachters in Europa. Met onze moderne vloot verzorgen we een veilig en duurzaam transport van vloeibare chemicaliën, minerale en eetbare oliën.
Interstream Barging heeft kantoren in Nederland, Duitsland, Luxemburg en Zwitserland. Als binnenvaartbevrachter richten wij ons op Europa. In deze regio zijn wij qua vervoerd tonnage, met een totale laadcapaciteit van ongeveer 350.000 ton, de marktleider. Onze dienstverlening werkt naar twee kanten:

Commerciële partner voor scheepseigenaren

Voor particuliere ondernemers behartigen we de commerciële belangen in een sterk wisselende en dynamische markt. Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt in scheepsgrootte of -type. Interstream Barging is permanent bezig met het vinden van een goede match tussen ladingaanbod en scheepsruimte.Functie:binnenvaartbevrachter
Startdatum:11-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Interstream Barging via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Binnenvaartbevrachter Interstream Barging 11-12-2023

Bekijk ook andere vacatures