Vacature Medewerker Verkoop Binnendienst bij Royal van Beest

Medewerker Verkoop Binnendienst bij Royal van Beest in Sliedrecht

Introductie

Werken in een veelzijdige & dynamische baan waar je uitgebreid in contact bent met verschillende (internationale) partijen bij een technisch internationaal bedrijf. Dat is waar jij op kan rekenen wanneer je aan de slag gaat als Medewerker Verkoop Binnendienst bij Royal Van Beest B.V! in Sliedrecht Je komt terecht in een hecht team waar je de inside sales manager & de export managers zelfstandig ondersteunt met commerciële werkzaamheden. Ben jij op zoek naar een baan waarin je je verder kunt ontwikkelen én na jouw inwerktraject 1 óf 2 dagen vanuit huis kan werken? Annemieke vertelt graag meer!

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Je komt te werken bij Royal Van Beest B.V., een groeiende & technische organisatie. Ze zijn fabrikant voor hoogwaardige producten die wereldwijd toegepast worden in diverse sectoren zoals olie en gas, industrie, mijnbouw, scheepvaart en visserij. Denk hierbij bijvoorbeeld aan componenten voor hijsen, verankeren en lading zekeren. Zo maken zij kraanhaken, sluitingen en bijvoorbeeld kettingaccessoires. Service en kwaliteit zijn de basis van het succes van hun internationale onderneming, waar ongeveer 180 medewerkers actief zijn. Het hoofdkantoor is gevestigd in Sliedrecht waar in totaal 76 collega's werkzaam zijn, waarvan 25 op kantoor. Verder zijn er vestigingen in Duitsland, Frankrijk, Brazilië en de Verenigde Staten. Royal Van Beest B.V. produceert producten onder verschillende merknamen, namelijk: Green Pin, Irizar Forge, Heuer Hebetechnik en Sling Supply. Als Verkoop Medewerker Binnendienst ga je aan de slag voor het merk Green Pin op de locatie in Sliedrecht

Als Medewerker Verkoop Binnendienst kom je ter uitbreiding de verkoop binnendienst afdeling versterken. Je werkt samen met drie directe collega's en je rapporteert aan de inside sales manager. Er heerst een fijne, informele sfeer op de afdeling en er is altijd ruimte voor gezelligheid. Ze hanteren een werkweek van 37,5 uur als fulltime dienstverband. Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 08:30 uur tot 17:00 uur. Tussen 12:00 en 13:00 heb je een uur pauze. Éen keer in de vier weken werk je maandag tot en met donderdag een uurtje langer, namelijk tot 18:00 uur. Op deze manier ben je die week op vrijdagmiddag vanaf 12:00 uur lekker vrij!  Nadat jij volledig bent ingewerkt is het ook mogelijk om in overleg één of twee dagen per week thuis te werken. 

'Wat maakt werken bij Royal van Beest nou eigenlijk zo leuk? Hoor het van jouw toekomstige collega Leyla!'

?"Wat ik zo leuk vind aan mijn werk bij Royal van Beest is het contact met internationale klanten, hun een persoonlijke ervaring bieden én ze het juiste advies en de beste service geven. En dat samen met een gezellig team!'' 

Wij mogen met Lincks Personal Recruitment voor deze vacature exclusief het werving- & selectieproces voor Royal Van Beest B.V. verzorgen.
Meer weten over wie wij zijn? www.lincks.nl! 

Functie-informatie

Het is donderdag 08:30 uur en jij start de dag op met jouw collega's. Je zet een kopje koffie en bekijkt alvast wat er vandaag moet gebeuren. Tijd om de algemene inbox op te schonen. Er blijkt dat een klant een aantal vragen heeft over de Green Pin hijskranen. Jij pakt dit direct op en zorgt ervoor dat alle vragen goed en juist beantwoord worden.

Maatwerk bieden. Dat vind jij als Medewerker Verkoop Binnendienst ontzettend belangrijk. Jij denkt dan ook graag mee met de klant. Door jouw commerciële houding weet jij precies in te spelen op de behoefte van de klant. Je merkt namelijk op dat de klant enige twijfels heeft over de Ramshoornhaken . Doordat jij goed bent ingewerkt door jouw collega's weet je alle twijfels weg te nemen. Yes! Weer een klant tevreden gesteld. 

Uiteraard is het belangrijk dat je alle administratie goed verwerkt. Je verwerkt de orders in het systeem, brengt offertes uit en houdt nauwlettend in de gaten dat alles in goede banen blijft lopen. Zie jij ergens in het verkoopproces problemen ontstaan? Dan schakel je met het team hoe je dit zo snel mogelijk kan oplossen. Daarnaast pak je natuurlijk ook de aftersales op.

Jouw nieuwe werkgever levert producten aan de offshore, windmolenindustrie, visserij en de scheepvaart. Jij weet je dan ook goed staande te houden in deze wereld. Natuurlijk helpen jouw collega's jou om hier een beter beeld van te krijgen. Persoonlijke & professionele ontwikkeling vindt Royal van Beest dan ook ontzettend belangrijk. Op termijn ga je jouw eigen klantenportefeuille beheren. Het bedrijf vindt het belangrijk dat jij jouw kennis kan blijven verbreden binnen de organisatie. Zo zijn er cursussen die je kunt volgen om jouw taken perfect uit te voeren. Je wordt regelmatig op de hoogte gehouden van de klant- en marktontwikkelingen. Daarnaast worden de ontwikkelingen binnen het bedrijf ook regelmatig met je gedeeld. 

Functie-eisen

Als Medewerker Verkoop Binnendienst sta je dagelijks in contact met (internationale) partijen. Het is daarom belangrijk dat je een fijne gesprekspartner bent en dat je met jouw commerciële skills & eigen initiatief weet hoe je in moet spelen op de behoeftes van de klant. Daarnaast ben je flexibel, ga je graag gestructureerd aan de slag én ben je administratief sterk. Verder zijn klant-, oplossings- & resultaatgericht belangrijke eigenschappen voor jou. Je werkt graag in teamverband, maar zelfstandig aan de slag gaan is voor jou geen probleem.

Verder breng je het volgende mee:

 • Een afgeronde mbo- of hbo-opleiding in commerciële richting;
 • Relevante werkervaring in een soortgelijke rol;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse & Engelse taal. Spreek je ook Duits en Frans? Dan is dat mooi meegenomen;
 • Kennis van het ERP systeem SAP.

Aanbod

Bij Royal van Beest kun je als Medewerker Verkoop Binnendienst in Sliedrecht rekenen op een dynamische baan waar je volop de mogelijkheid krijgt om meer te leren binnen het vakgebied. Zo zijn er cursussen en opleidingen die je kunt volgen, maar ook jouw collega's helpen je graag een handje. Daarnaast vindt Royal van Beest jouw gezondheid erg belangrijk. Zo is er bijvoorbeeld een fietsplan. Ook worden er met regelmaat leuke personeelsuitjes georganiseerd. Wat wij jou verder bieden?

 • Een mooi bruto maandsalaris tussen de €2500 en €4000, afhankelijk van de kennis & ervaring die je meebrengt;
 • 27 vakantiedagen, 4 roostervrije dagen én 8% vakantietoeslag;
 • Je valt onder de cao Metalektro. Je kan dan rekenen op 6% vaste eindejaarsuitkering over het bruto jaarsalaris, een goed geregelde pensioenregeling & reiskostenvergoeding;
 • Een goed inwerktraject waarbij je al werkende kennis opdoet over het brede productassortiment en de klanten in jouw markt leert kennen;
 • Na deze inwerkperiode heb je de mogelijkheid om 1 of 2 dagen per week thuis te werken;
 • Personeelskortingen;
 • 37,5 uur per week werken in een veelzijdige baan, bij een groeiende & internationale organisatie.


Functie:Medewerker Verkoop Binnendienst bij Royal van Beest
Startdatum:13-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:4000 – 4000
Uren per week:36 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Royal van Beest via info@lincks.nl of 31628340005. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Medewerker Verkoop Binnendienst bij Royal van Beest Royal van Beest 13-11-2023

Bekijk ook andere vacatures