Vacature Assistent Filiaalmanager Sliedrecht

Assistent Filiaalmanager Sliedrecht in Sliedrecht

Verras iedere dag de klant door samen met jouw team aan de mooiste winkel te bouwen.

Zo maak je boodschappen doen nóg leuker. Bij Jumbo geloven we dat boodschappen doen wél leuk kan zijn. Als Assistent Filiaalmanager werk je daar dagelijks aan doordat jij exact weet hoe jij de klant kun verrassen. Samen met jouw team zorgen jullie dat de winkel er iedere dag perfect bij staat met de mooiste producten. Omdat jij de klant kent, weet jij welke lokale producten perfect aansluiten bij de wensen van de klant. Maar ook de service die jij met jouw team biedt, zorgt dagelijks voor een glimlach bij jouw klanten. Iedereen voelt zich thuis in jouw winkel en zo wordt boodschappen doen nog leuker. 

Dit ga je doen 

Als Assistent Filiaalmanager ben jij de tweede eindverantwoordelijke van de winkel. Jij werkt dagelijks actief samen met de Filiaalmanager en geeft begeleiding aan een groep assistent teamleiders en specialisten. De winkel is opgedeeld in een procesmatige zijde die zich bezig houdt met het efficiënt werken en optimaliseren van de winkel. De andere zijde houdt zich bezig met de Klant & Commercie en hierbij ben je verantwoordelijk voor het commerciële beeld, de versafdeling en het klantcontact. 

Ook dit maakt je enthousiast

 • Jij signaleert kansen om de klant iedere dag beter te helpen, jij bent een ondernemer die denkt in mogelijkheden om iedere dag het uiterste uit jezelf, het team en de winkel te halen.
 • Jij bent een echte verbinder en weet dagelijks jouw collega's te motiveren. Jij zorgt samen met jouw filiaalmanager voor een goede werksfeer en jij bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van jouw teamgenoten.
 • Jij bent verantwoordelijk voor het behalen van de gestelde doelstellingen; deze doelstellingen kunnen gaan over de omzet & derving. Maar natuurlijk ook de medewerkerstevredenheid & klanttevredenheid.
 • Jij bent verantwoordelijk voor de werving van nieuwe collega's en houdt beoordelingsgesprekken met jouw teamgenoten. Maar naast dat jij kantoorwerkzaamheden verricht ben jij ook zichtbaar op de winkelvloer om jouw team optimaal te ondersteunen.

Hier kom je te werken

Als Assistent Filiaalmanager in Helmond kom je te werken in een cluster van ongeveer 30 winkels. In jouw filiaal werken ongeveer 100 fantastische collega's die verdeeld zijn over alle verschillende afdelingen van de supermarkt. Jij geeft direct leiding aan een team van Specialisten en krijgt hierbij ondersteuning van de Filiaalmanager. Soms rennen jullie met zijn allen om de klant optimaal te helpen tijdens drukke dagen als Pasen of Kerst. Maar zijn deze dagen eenmaal achter de rug, dan vieren jullie dit ook samen met het team.

TYPISCH JIJ...

• Jij hebt een mbo4 diploma en in ieder geval het hbo werk- en denkniveau.

• Samenwerking staat dikgedrukt in jouw woordenboek, jij krijgt een glimlach van jouw team en het team krijgt ook een glimlach van jou.

• Jij schrikt niet van het leidinggeven aan grotere groepen collega's omdat jij hier al ervaring in hebt.

• Jij bent van nature nieuwsgierig om te zoeken naar kansen en oplossingen voor huidige problemen.

Wat je van ons krijgt:

Een heleboel. Want jij staat bij ons op nummer 1*. We zorgen dat je goed in je vel zit, werkplezier hebt én groeit in je vak. Ook krijg je:

 • Een salaris tussen €2750 en €3500 per maand, afgestemd op de opleiding, kennis en ervaring die je meebrengt.
 • Een mooie jaarlijkse bonus van maximaal 7,5% van je jaarsalaris.
 • 30 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
 • 10% korting op je boodschappen die we via je salaris uitbetalen.
 • Een persoonlijk ontwikkelbudget en opleidingsmogelijkheden via Jumbo Academy.
 • Een fietsplan
 • Doorgroeimogelijkheden. Bijvoorbeeld naar een functie als Filiaalmanager door onze interne opleiding.
 • En natuurlijk krijg je vers fruit, een thuiswerkvergoeding en kun je deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering.

De leukste boodschap begint bij jou

Dus Assistent Filiaalmanager, heb jij het in je om bij Jumbo aan de slag te gaan? Laat dit dan aan ons weten en solliciteer direct op deze mooie functie. Wie weet maken we dan volgende week al kennis met elkaar. Heb je nog vragen over de vacature of de functie, twijfel niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag met je vragen. 

*Sorry! Deze nummer 1-plek deel je wel met onze klanten en de rest van je collega’s 😉Functie:Assistent supermarktmanager
Startdatum:26-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HAVO
Contracttype:Vast
Salaris:2750 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Jumbo Supermarkten B.V. via jobs@jumbo.com of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Assistent Filiaalmanager Sliedrecht Jumbo Supermarkten B.V. 26-10-2023

Bekijk ook andere vacatures