Vacature Medewerker Restauratieve Dienst

Medewerker Restauratieve Dienst in Sliedrecht

Medewerker restauratieve dienst (1 jaar ter vervanging van ziekteverlof)

Parkzicht | 18 uur per week

Waardeburgh is voor komend jaar op zoek naar een enthousiaste en flexibele medewerker restauratieve dienst (18 uur per week) voor het restaurant in zorgcentrum Parkzicht.

Wat ga je doen?


Als medewerker restauratieve dienst ben je overal inzetbaar. Je geeft bewoners en bezoekers een warm onthaal in het restaurant. Je neemt bestellingen op, serveert uit, en bent voor veel mensen een aanspreekpunt. Daarnaast breng je maaltijden en dranken voor de bewoners langs op de verschillende afdelingen.
Ook assisteer je de koks in de keuken. Bijvoorbeeld met het bereiden van desserts en bijgerechten, maar ook een flinke vaat en het schoonmaken van de keuken ga je niet uit de weg. Bovenal draag je zorg voor een gezellige, uitnodigende sfeer in het restaurant.

Waar ga je werken?


Je hebt als "standplaats" het restaurant van zorgcentrum Parkzicht in Sliedrecht, maar je bent mogelijk ook inzetbaar op één van de ander locaties. In het restaurant komen bewoners en bezoekers graag een kop koffie of thee drinken met een versnapering erbij. Tussen de middag lunchen veel bewoners en omwonenden in het restaurant, 's avonds is er een broodmaaltijd en twee avonden per maand wordt er een gezellige themamaaltijd gehouden voor mensen uit de wijk. En ten slotte wordt de ruimte verhuurd voor bijvoorbeeld verjaardagen en jubileumvieringen.

Over jou:


  • Je maakt makkelijk contact met mensen en hebt hart voor ouderen.
  • Je bent flexibel inzetbaar bent: doordeweeks en in het weekend, overdag en 's avonds.
  • Je bent dienstverlenend, mensgericht, representatief en respectvol.
  • Je herkent jezelf in de protestants-christelijke identiteit van Waardeburgh.

We bieden jou:


  • Een tijdelijke functie ter vervanging van ziekteverlof. Je krijgt een contract voor één jaar.
  • Een passend salaris conform de cao VV&T, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.
  • Leuke, extra voordelen zoals korting op (zorg)verzekeringen, korting op uitstapjes en producten en een gezellige personeelsvereniging.

Over Waardeburgh


Waardeburgh is een protestants-christelijke zorgorganisatie in de regio Alblasserwaard en Vijfheerenlanden. We bieden ouderen een breed aanbod van zorg, bij hen thuis en in onze zorglocaties. We hebben 9 zorglocaties in de plaatsen Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam, Bleskensgraaf, Alblasserdam, Leerdam, Ameide en Groot-Ammers. Op 1 januari 2024 zijn Waardeburgh en Present gefuseerd en sindsdien gaan we samen verder als één organisatie.
Als je nog vragen hebt of meer informatie wil, kun je contact opnemen met Renée Nobel, , via .

Solliciteren


Heb je interesse? Dan horen we graag van jou!

We staan u graag te woord

Bel gratis (0800) 456 0 456


Onze cliënten geven
Stichting Waardeburgh:

Present & Waardeburgh gaan vanaf 2024 met hart en ziel verder als één organisatie!

Binnenkort gaat de nieuwe website live, passend bij de nieuwe organisatie waarin we zorg met hart en ziel verlenen.Functie:medewerker restauratieve dienst
Startdatum:31-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:18 – 18

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Waardeburgh via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Medewerker Restauratieve Dienst Waardeburgh 31-01-2024

Bekijk ook andere vacatures