Vacature Salarisadministrateur

Salarisadministrateur in Sliedrecht

Waarom bij Hoek en Blok?

Je maakt écht impact

Veel vrijheid om je functie invulling te geven

Jouw uitdaging in het kort

Waar vind je als salarisadministrateur een werkgever die op LinkedIn trots vertelt over jouw werk? Bij Hoek en Blok in Sliedrecht en Barendrecht natuurlijk. Hier is de mens net zo belangrijk als de cijfers. Je krijgt alle ruimte om jouw functie zelf vorm te geven. En met zoveel verschillende mkb-ondernemingen als klant weet je 1 ding zeker: je werk is lekker afwisselend.

Jouw toegevoegde waarde als salarisadministrateur of loonadviseur
Als salarisadministrateur regel jij de salarisadministratie voor onze klanten. Dat zijn mkb'ers zoals bijvoorbeeld een bouwbedrijf, horecazaak of museum.

Natuurlijk bestaat jouw werk voor een deel uit administratieve taken. Maar door digitalisering krijg jij steeds meer tijd voor het geven van advies. Waar nodig overleg je hiervoor met jouw collega's. Dat kunnen specialisten zijn zoals juristen, fiscalisten en arbo-adviseurs.

Samenvattend ben jij verantwoordelijk voor het:

 • opstellen van salarisstroken, betaalbestanden en periodieke opgaven voor de Belastingdienst
 • uitwisselen van informatie met organisaties zoals pensioenfondsen, de Belastingdienst en het UWV
 • onderzoeken van de wet- en regelgeving waar jouw klant zich aan moet houden, bijvoorbeeld vanuit een cao
 • beantwoorden van vragen en het geven van advies over onderwerpen als belastingen, verlofregelingen, werkgeversverklaringen, extra vergoedingen en de auto van de zaak.

De kracht van teamwork

Met ruim 160 collega's maken we het leven van mkb-ondernemers in de regio Drechtsteden/Rotterdam een stuk makkelijker (en mooier). Terwijl zij zich focussen op het ondernemen, zorgen wij voor alle belangrijke 'randzaken'. Dat doen we met een betrokken club collega's. Van accountants, belastingadviseurs en juristen tot hrm'ers, IT-specialisten en subsidie- en duurzaamheidsadviseurs.

Hoewel Hoek en Blok stevig groeit heeft het veel weg van een familiebedrijf. We zijn dol op cijfers en smullen van jaarrekeningen, salarisstroken én sportuitslagen. Maar jij? Jij bent in onze ogen nooit een nummer. Wel een uniek persoon met eigen talenten en ambities. We helpen jou graag die ambities waar te maken.

Je vormt samen met 7 collega's de afdeling salarisadministratie. Een afdeling die bekend staat om haar humor, enthousiasme en betrokkenheid. Die inzet zie je ook op de bowlingbaan tijdens een personeelsfeestje of op het sportveld bij een evenement waar Hoek en Blok aan deelneemt. Daarbij worden we aangemoedigd door Hoek en Blok-ers die liever naast, dan op het veld staan. Ook met spierpijn kun je trouwens prima naar kantoor, het is voor de deur gratis parkeren en het treinstation is om de hoek.

Wat jouw toekomstige collega's vinden van Hoek en Blok

"Hoek en Blok is voor mij echt een prachtig bedrijf om voor te werken. Beslissingen worden niet voor, maar met jou genomen. Je hebt echt i nspraak en wordt gezien . Je voelt dat het bedrijf trots is op je, dat maakt dat ik met plezier naar mijn werk ga.

"

Marc Dommisse,
salarisadministrateur

Wat jouw toekomstige collega's vinden van Hoek en Blok

"We krijgen klanten met complexe vraagstukken waar uitdaging in zit. Die kunnen we goed helpen omdat we door onze omvang verschillende specialismen in huis hebben. Het fijne daaraan is dat je niet 1 taak de hele dag moet doen, maar ook als junior al verschillende taken op mag pakken.

"

Arno Biemans,
belastingadviseur

Dit maakt jou uniek

Natuurlijk ben je nauwkeurig en goed met cijfers, waarom ben je anders salarisadministrateur? Maar wat jou echt bijzonder maakt is het enthousiasme waarmee je jouw werk doet. Je luistert goed naar jouw klanten, waardoor jouw advies meerwaarde biedt. En weet je iets niet? Dan ben jij niet bang om vragen te stellen. Je loopt hiervoor langs bij jouw collega's of pakt de telefoon om jouw klant te bellen. Daarnaast heb je:

een mbo 4-diploma

een praktijkdiploma loonadministratie (PDL)

een paar jaar ervaring als salarisadministrateur of loonadviseur.

Heb je ook ervaring met Loket.nl? Dan is dat mooi meegenomen!

Beloning, waardering en volop kansen

Naast afwisseling, gezelligheid en carrièrekansen bieden we jou een mooi pakket arbeidsvoorwaarden (op basis van een 40-urige werkweek):

 • een passend salaris, afhankelijk van je ervaring
 • een jaarcontract met de intentie dit daarna om te zetten naar een vast contract
 • regelmatig genieten van de zon? Geen probleem, je bepaalt zelf wanneer jij je 27 (tot 32) vakantiedagen inzet
 • lekker sporten voor je naar kantoor komt? Met onze flexibele werktijden kan dat
 • een auto van de zaak of kies je liever voor het OV, een fiets of een netto vergoeding? Je bepaalt het zelf met ons mobiliteitsbudget
 • doorleren? Wij betalen de opleiding én je kunt onder werktijd studeren
 • later lekker luieren? Je krijgt een goede pensioenregeling met een lage eigen bijdrage

Klinkt dat goed? Solliciteer dan direct.

Word Hoek en Blok-er

Word Hoek en Blok-erFunctie:salarisadministrateur
Startdatum:14-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hoek en Blok accountants via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Salarisadministrateur Hoek en Blok accountants 14-12-2023

Bekijk ook andere vacatures