Vacature Salarisadministrateur

Salarisadministrateur in Sliedrecht

Salarisadministrateur

Fulltime, Parttime (24 - 40 uur)

Sliedrecht

Mbo-diploma

Solliciteer direct

Rust en ruimte om te ondernemen

Salarisadministrateur

Fulltime, Parttime (24 - 40 uur)

Sliedrecht

Mbo-diploma

Solliciteer direct

Waar vind je als salarisadministrateur een werkgever die op LinkedIn trots vertelt over jouw werk? Bij Hoek en in Sliedrecht en Barendrecht natuurlijk. Hier is de mens net zo belangrijk als de cijfers. Je krijgt alle ruimte om jouw functie zelf vorm te geven. En met zoveel verschillende mkb-ondernemingen als klant weet je 1 ding zeker: je werk is lekker afwisselend.

Jouw toegevoegde waarde als salarisadministrateur of loonadviseur

Als salarisadministrateur regel jij de salarisadministratie voor onze klanten. Dat zijn mkb'ers zoals bijvoorbeeld een bouwbedrijf, horecazaak of museum.

Natuurlijk bestaat jouw werk voor een deel uit administratieve taken. Maar door digitalisering krijg jij steeds meer tijd voor het geven van advies. Waar nodig overleg je hiervoor met jouw collega's. Dat kunnen specialisten zijn zoals juristen, fiscalisten en arbo-adviseurs.

Beloning, waardering en volop kansen

Naast afwisseling, gezelligheid en carrièrekansen bieden we jou een mooi pakket arbeidsvoorwaarden (op basis van een 40-urige werkweek):

Een passend salaris, afhankelijk van je ervaring.

Een jaarcontract met de intentie dit daarna om te zetten naar een vast contract.

Regelmatig genieten van de zon? Geen probleem, je bepaalt zelf wanneer jij je 27 (tot 32) vakantiedagen inzet.

Lekker sporten voor je naar kantoor komt? Met onze flexibele werktijden kan dat.

een auto van de zaak of kies je liever voor het OV, een fiets of een mobiliteitsvergoeding? Je bepaalt het zelf met ons mobiliteitsbudget

Doorleren? Wij betalen de opleiding én je kunt onder werktijd studeren.

Later lekker luieren? Je krijgt een goede pensioenregeling met een lage eigen bijdrage.

Dit maakt jou uniek

Natuurlijk ben je nauwkeurig en goed met cijfers, waarom ben je anders salarisadministrateur? Maar wat jou echt bijzonder maakt is het enthousiasme waarmee je jouw werk doet. Je luistert goed naar jouw klanten, waardoor jouw advies meerwaarde biedt. En weet je iets niet? Dan ben jij niet bang om vragen te stellen. Je loopt hiervoor langs bij jouw collega's of pakt de telefoon om jouw klant te bellen. Daarnaast heb je:

Een mbo 4-diploma.
Een praktijkdiploma loonadministratie (PDL).

Een paar jaar ervaring als salarisadministrateur of loonadviseur.

Heb je ook ervaring met Loket.nl? Dan is dat mooi meegenomen

Jouw toegevoegde waarde als salarisadministrateur of loonadviseur

Als salarisadministrateur regel jij de salarisadministratie voor onze klanten. Dat zijn mkb'ers zoals bijvoorbeeld een bouwbedrijf, horecazaak of museum.

Natuurlijk bestaat jouw werk voor een deel uit administratieve taken. Maar door digitalisering krijg jij steeds meer tijd voor het geven van advies. Waar nodig overleg je hiervoor met jouw collega's. Dat kunnen specialisten zijn zoals juristen, fiscalisten en arbo-adviseurs. Samenvattend ben jij verantwoordelijk voor:


"Hoek en is voor mij echt een prachtig bedrijf om voor te werken. Beslissingen worden niet voor, maar met jou genomen. Je hebt echt inspraak en wordt gezien. Je voelt dat het bedrijf trots is op je, dat maakt dat ik met plezier naar mijn werk ga.

"

Marc , salarisadminstrateur

Check onze Hoek en -ers

De kracht van teamwork

Met ruim 160 collega's maken we het leven van mkb-ondernemers in de regio Drechtsteden/Rotterdam een stuk makkelijker (en mooier). Terwijl zij zich focussen op het ondernemen, zorgen wij voor alle belangrijke 'randzaken'. Dat doen we met een betrokken club collega's. Van accountants, belastingadviseurs en juristen tot hrm'ers, IT-specialisten en subsidie- en duurzaamheidsadviseurs.

Hoewel Hoek en stevig groeit heeft het veel weg van een familiebedrijf. We zijn dol op cijfers en smullen van jaarrekeningen, salarisstroken én sportuitslagen. Maar jij? Jij bent in onze ogen nooit een nummer. Wel een uniek persoon met eigen talenten en ambities. We helpen jou graag die ambities waar te maken.

Je vormt samen met 7 collega's de afdeling salarisadministratie. Een afdeling die bekend staat om haar humor, enthousiasme en betrokkenheid. Die inzet zie je ook op de bowlingbaan tijdens een personeelsfeestje of op het sportveld bij een evenement waar Hoek en aan deelneemt. Daarbij worden we aangemoedigd door Hoek en -ers die liever naast, dan op het veld staan. Ook met spierpijn kun je trouwens prima naar kantoor, het is voor de deur gratis parkeren en het treinstation is om de hoek.

Solliciteren is makkelijker dan je denkt

Durven doen!

Durven doen!Functie:salarisadministrateur
Startdatum:29-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hoek en Blok accountants via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Salarisadministrateur Hoek en Blok accountants 29-02-2024

Bekijk ook andere vacatures