Vacature Administratief Logistiek Medewerker

Administratief Logistiek Medewerker in Papendrecht

Als Magazijnmedewerker in dagdienst werk je fulltime voor een internationaal opererende fabrikant in de maritieme sector. Voor deze functie ontvang je een reëel salaris gebaseerd op leeftijd en ervaring en heb je recht op 38 vrije dagen per jaar.

Wij bieden

  • Salaris op basis van de Metalekro CAO (afhankelijk van leeftijd en ervaring);
  • Boven op je 25 vakantiedagen nog 13 ADV dagen;
  • Dagdienst van 08:00 – 16:30 (eerder starten is bespreekbaar);
  • Een veelzijdig takenpakket;
  • Een baan waarbij je kan doorgroeien;


Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een enthousiaste Magazijnmedewerker die zich bezighoudt met het logistieke proces van ontvangst tot verzending. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen, opslaan, klaarmaken en verzendklaar maken van goederen voor verschillende projecten. Daarnaast assisteer je bij het in- en uitladen van vrachtwagens, verplaats je goederen met diverse transportmiddelen (zoals met de heftruck en/of bovenloopkraan). Tijdens iedere stap van het proces controleer en waarborg je de kwaliteit van de producten en houd je het magazijn geordend,

Je werkplek

Onze opdrachtgever is een internationaal opererende fabrikant in de maritieme sector. Het is van origine een familiebedrijf dat in 1951 is opgericht. Ze staan voor kwaliteit, service, innovatie en duurzaamheid. Je komt te werken in een pand dat ongeveer 11 jaar geleden nieuw is gebouwd en dat van alle gemakken is voorzien. Naast productinnovatie besteden ze ook veel tijd en aandacht aan hun medewerkers en zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden binnen dit bedrijf.

Functie-eisen

  • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • In het bezit van een VCA en/of heftruckcertificaat is een pré;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.van nes + plaisier

Wanneer je solliciteert via van nes + plaisier heb jij voorsprong op de concurrentie. Naast jouw CV stellen wij een profiel van je op en vertellen wij onze klant waarom jij dé kandidaat bent voor deze functie. Daarnaast zoeken wij graag actief met je mee in de omgeving naar de baan die bij jou past!

Solliciteren?

Mocht je willen solliciteren op deze vacature, kan dat door te klikken op de 'solliciteren' button. Voor vragen kan je contact opnemen met Daphne Ketting via dketting@vannesenplaisier.nl of via 0180 - 82 08 23. Meer weten over onze werkwijze of benieuwd naar andere vacatures binnen de operator sector? Bezoek onze website www.vannesenplaisier.nl.Functie:Magazijnmedewerker, Logistiek medewerkers
Startdatum:07-03-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3800 – 4000
Uren per week:38 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van Nes + Plaisier personeelsdiensten b.v. via onbekend of 06-26037805. Of bezoek hun website https://www.vannesenplaisier.nl/job/administratief-logistiek-medewerker_7051/application.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Administratief Logistiek Medewerker Van Nes + Plaisier personeelsdiensten b.v. 07-03-2024

Bekijk ook andere vacatures