Vacature Materiaalplanner

Materiaalplanner in Dordrecht

Dit ga je doen

Hoi daar! Ben jij diegene die altijd de regie in handen heeft, een natuurlijke spin in het web is en waar plannen en organiseren op het lijf geschreven staat? Wij hebben een uitdagende kans voor je! Ga aan de slag als Materiaalplanner in Dordrecht en verdien een salaris tot wel €3500,- bruto per maand.

Als Productieplanner is communiceren met diverse collega’s, klanten en leveranciers van groot belang.  Het draait namelijk allemaal om het waarborgen van materiaalbeschikbaarheid. Jij zorgt ervoor dat de juiste materialen op tijd aanwezig zijn zodat de productieafdeling op rolletjes kan lopen. Zijn er voorraadverschillen? Jij zorgt dat dit boven water komt en opgelost word. Heb jij al enige ervaring in een soortgelijke functie? Dat is zeker een voordeel.

Klaar voor deze uitdaging als Materiaalplanner in Dordrecht? Solliciteer direct en wie weet maken wij binnenkort kennis met elkaar.

Organisatie- en afdelingomschrijving

Dit dynamische bedrijf in Dordrecht is een productie en leveringsbedrijf. Zij staan bekend om hun flowmeters die wereldwijd worden geleverd. Flowmeters zijn meetinstrumenten waarmee de doorstroming van gas of vloeistof nauwkeurig word gemeten in een leiding. Nieuwsgierig, maar nog niet helemaal thuis in dit product? Het team legt je graag alles uit.

Dit krijg je

  • Een salaris tot €3500,- bruto per maand.
  • 8% vakantiegeld.
  • Reiskostenvergoeding van 0,23ct per kilometer.
  • Werken in de dagdienst. 
  • Bij goed functioneren kans op overname door het bedrijf. 
  • Goed bereikbaar met het openbaar vervoer.


Functie:Materiaalplanner
Startdatum:18-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 31783032864. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Materiaalplanner Raaak Personeel 18-01-2024

Bekijk ook andere vacatures