Vacature Customer Service Medewerker

Customer Service Medewerker in Papendrecht

Dit ga je doen

Als ervaren Customer Service Medewerker start jij zo snel mogelijk met jouw nieuwe baan voor 32 tot 40 uur per week. Jij komt direct in dienst met een jaarcontract en je salaris kan oplopen tot €3.800,- bruto per maand.

Bij dit productiebedrijf in de voedingsmiddelenindustrie ben jij als Customer Service Medewerker de persoon die bestaande klanten ontzorgd. Dankzij jouw kennis en ervaring ben jij de schakel tussen de accountmanagers en de klant. Je zorgt dat alle gegevens correct in de systemen geborgd zijn en hierin overzie jij het volledige export proces en de reis die de klant binnen jullie bedrijf doormaakt. Ook zorg jij voor omzetontwikkeling door te zien wat de klant nodig heeft. Wat commercieel inzicht is dan ook gewenst.

Jij werkt in het ERP systeem maar ook veel met Microsoft Office. Ervaring met deze systemen is dus noodzakelijk. Ken je nog niet alle ins-en outs maar maak je dit wel snel eigen? Reageer dan ook!

Dus ben jij de klantvriendelijke Customer Service Medewerker die zelfstandig en proactief aan het werk gaat? Solliciteer dan direct of neem contact op voor meer informatie.

Organisatie- en afdelingomschrijving

Dit internationale bedrijf in bakkerijgrondstoffen staat altijd in beweging. Jij zal werken op de locatie in Papendrecht maar je zal ook werken voor de locaties in Duiven Waddinxveen. Op jouw nieuwe afdeling werken talentvolle professionals die jouw graag verwelkomen! Jij werkt kantoortijden in dagdienst. Je werkdagen kunnen in overleg ingedeeld worden.

Dit krijg je

  • DIRECT in dienst bij dit bedrijf middels een jaarcontract
  • Een salaris tot €3.800,- bruto per maand op basis van 40 uur
  • De mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken
  • Een goed pensioen, reiskostenvergoeding en een thuiswerkvergoeding
  • 26 vakantiedagen
  • Een baan binnen een dynamisch bedrijf op een gezellige afdeling waar samenwerken centraal staat


Functie:Customer Service Medewerker
Startdatum:20-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 085 4865202. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Customer Service Medewerker Raaak Personeel 20-02-2024

Bekijk ook andere vacatures