Vacature Regio-coördinator

Regio-coördinator in Dordrecht

Onze missie

Onze missie is om zoveel mogelijk liefde, aandacht en ontspanning te brengen bij de (dementerende) ouderen en/of (ernstig) meervoudig beperkten. De belevingswereld, de behoeften en wensen van de ander staan centraal. Op vrijwillige maar professionele basis. Ons bezoek is altijd vrijblijvend voor de ander: Het hoeft niet, het mag!

Onze visie

Het 'Clown zijn' is geen doel op zich maar een middel om op positieve wijze contact te maken. Dat doen onze clowns op hun eigen, unieke en liefdevolle manier. Humor is daarbij een middel. Hierdoor vergeten mensen even de pijn en eenzaamheid en relativeren we de dagelijkse problemen. We verbeteren daarmee de kwaliteit van leven.

Beleid

U leest in ons beleidsplan hoe we in de nabije toekomst ons verder willen ontwikkelen. Daarnaast leest u in ons jaarverslag meer over het verloop van afgelopen kalenderjaar. Tevens zijn recente financiële overzichten bijgevoegd.


Arnoud Dumont
penningmeester

Linda Seewalt
secretaris

Het bestuur van de Stichting bestaat geheel uit vrijwilligers. Zij ontvangen voor hun inzet geen vergoeding.

Bent u geïnteresseerd in één van onze vacatures? Neemt u dan svp contact met ons op.

Voor de regio zuid zoeken wij nog een regio-coördinator. Een ervaren contactclown welke andere spelers wil begeleiden en doen groeien in hun spel en als persoon.

Wat verwachten wij van een regio-coördinator?

Van de regiocoördinator (M/V) van de Stichting wordt verwacht dat die de missie en visie onderschrijft en uitdraagt. De regio-coördinator is de spil tussen instellingen en spelers binnen een regio. Tevens is de regiocoördinator en belangrijke schakel tussen het bestuur en spelers.

Wat doet de regio-coördinator?

Contact onderhouden met de instellingen in betreffende regio;
Begeleiding van (aspirant)spelers in hun spel en navraag doen;
Aanbieden speellocaties/-momenten en delen van de planning;
Beoordelen wanneer bij speler de aspirant-status kan vervallen;
Acteren in geval van incidenten en bestuur hierbij betrekken.

Welke eigenschappen heeft onze regio-coördinator?

Je hebt humor, bent empatisch en hebt organisatievermogen. Je steunt de stichting in haar doel en hebt affiniteit met de doelgroep. Je bent zorgvuldig, hebt een proactieve houding en beschikt over het vermogen tot verbinden. Je kunt overweg met Google Drive en Excel.

Hoeveel tijd vragen wij van onze regio-coördinator?

Houdt rekening met een tijdbeslag van 1 á 2 dagen per maandFunctie:regio-coördinator
Startdatum:20-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Mediclowns via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Regio-coördinator Stichting Mediclowns 20-01-2024

Bekijk ook andere vacatures