Vacature Administratief Medewerker

Administratief Medewerker in Papendrecht

Administratief medewerker GoFiberConnect

Solliciteer via WhatsApp

Administratief medewerker GoFiberConnect

Papendrecht

Solliciteer op deze job

Solliciteer via WhatsApp

Administratief medewerker GoFiberConnect

Parttime Administratief Medewerker (Go) Fiber Connect applicatie

Momenteel zijn wij op zoek naar een hands on medewerker die wil bijdragen aan het succes van VolkerWessels Telecom. We hebben meerdere locaties zoals Alblasserdam, Nieuw Vennep en Zwaagdijk-Oost en Goes. Deze functie kun je dus overal vervullen, zelfs een dag vanuit huis. Om de band met onze teams te krijgen en te houden, ben je tenminste 3 dagen in de week op een locatie naar keuze. De rol is voorlopig tot aan de bouwvakvakantie van 2024, met optie op verlenging van een half jaar. Ook na die tijd kun je in onze organisatie in aanmerking komen voor diverse vacatures, wij staan bekend om het opleiden en doorontwikkelen van medewerkers. Gedurende de eerste periode ga je in loondienst bij Workforce, onze interne broker. Daarna maak je de overstap naar VolkerWessels Telecom of één van de andere werkmaatschappijen in het concern VolkerWessels.

Hoe zien jouw verantwoordelijkheden en jouw dag er uit?

Als Administratief Medewerker (Go)Fiber Connect applicatie ben jij verantwoordelijk voor de controle van de gegevens en het bewerken ervan in de applicatie die GoFiberConnect heet. Deze applicatie gebruiken wij om onze productiecijfers op te voeren, van het buiten uitgevoerde werk. Dat betekent dat je dagelijks controleert of de ploegen buiten alles goed en op de juiste status hebben afgemeld. De data wordt gecommuniceerd met onze klant, die zo dus op de hoogte blijft van de vorderingen. Deze applicatie wordt ook gebruikt door onze Customer Service Desk, van hieruit worden de monteurs gepland om de afspraken buiten te maken. Vanuit deze laatste stap komen er ook opmerkingen terug dat er buiten nog wellicht een storing is, of een extra aansluiting gemaakt moet worden. Jij controleert of onze Uitvoerders dat opnemen in hun planning.

Je bewaakt en regelt dus dat uitvoerders, project assistenten en onze klantenservice de data tijdig en juist in de systemen heeft gezet. Jij bent dus een controleur en trekt dingen recht in het systeem die niet goed staan. Als je gevoel hebt voor IT en data en je vindt het leuk om met heel veel mensen op een dag te communiceren, dan is dit de rol voor jou!

Wat kan VolkerWessels Telecom jou bieden?

 • De mogelijkheid om 3 of 4 dagen, 24 of 32 uur te werken op één of meerdere locaties uit deze vacature.
 • Een werkdag die start om 07.00 of 08.00 en respectievelijk eindigt om 16.00 of 17.00 uur naar keuze.
 • De dag dat je niet werkt, is woensdag.
 • Een gsm en laptop voor je werk en een reiskostenvergoeding.
 • 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen pro rato, waarvan een aantal vastgesteld zijn.
 • Natuurlijk hebben wij een salarishuis en een CAO, maar bepalen graag met jou samen op basis van jouw ervaring en ambitie wat passend is voor beide partijen.

Dit ben jij:

 • Ervaring als Administratief Medewerker, Data entry medewerker, werkvoorbereider, planner of ondersteuner in de technische sector of Telecom.
 • Je hebt ervaring met FiberConnect of GoFiberConnect.
 • Een goede communicator met de juiste dosis humor die tegen een stootje kan.
 • Je bent loyaal aan het project en het team en dat kun je ook zeker van ons verwachten.
 • Jij raakt niet snel onder de indruk van hectiek, drukte en bent zelfredzaam en zelfstandig.

Laten we kennismaken

Is je interesse gewekt? Solliciteer eenvoudig via WhatsApp of de solliciteerbutton.Functie:administratief medewerker
Startdatum:16-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Koninklijke Volker Wessels Stevin via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Administratief Medewerker Koninklijke Volker Wessels Stevin 16-12-2023

Bekijk ook andere vacatures