Vacature Receptioniste

Receptioniste in Sliedrecht

Kantoor

Heeren Horea Groep

Reageren kan per e-mail of whatsapp. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons!

Receptioniste

Heeren groep

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste receptioniste om ons team te versterken in Sliedrecht. Als receptioniste ben je het eerste telefonische aanspreekpunt voor onze gasten en speel je een cruciale rol in het bieden van een uitstekende klantenservice.

Wat ga je precies doen?

 • Beheren van de telefoon: het aannemen van inkomende oproepen, het beantwoorden van vragen van gasten;

 • Behandelen van reserveringen: het registreren van reserveringen, het bevestigen van afspraken en het opvolgen van speciale verzoeken van gasten;

 • Opstellen van offertes: het maken van offertes voor groepsreserveringen, verhuur van de zalen en samenstellen van speciale arrangementen;

 • Bijhouden van de mailbox: het beheren van inkomende e-mails, het snel reageren op vragen en verzoeken van gasten.

Werktijden en -omstandigheden
Werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag en de tijden zijn overdag, in overleg vast te stellen.

Wij vragen:

 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een vriendelijke, gastgerichte houding;
 • Vermogen om te multitasken en overzicht te bewaken door gestructureerd te werk te gaan;
 • Organisatorische vaardigheden en oog voor detail;
 • Goede communicatieve vaardigheden en uitstekende kennis van de Nederlandse taal.

Wij bieden:

 • Goede werksfeer; Houd jij van afwisseling? In onze dynamische omgeving is geen dag hetzelfde. We werken hard, staan voor elkaar klaar en maken er samen elke dag een feestje van!
 • Vrijheid; Er is ruimte voor het inbrengen van ideeën en initiatieven. Het werk is uitdagend en kan je naar eigen inzicht inrichten. De organisatiestructuur is plat, waardoor we snel kunnen schakelen.
 • Goed vooruitzicht; Je start met een contract voor bepaalde tijd, maar we hopen op een langdurige samenwerking en we hebben diverse doorgroeimogelijkheden.
 • Arbeidsvoorwaarden; 25 vakantiedagen. Salaris volgens cao, je wordt ingedeeld in schaal 3. Reiskostenvergoeding krijg je voor als je wat verder weg woont. Ook krijg je korting op je zorgverzekering.
 • Pensioenregeling; We melden je aan bij het Pensioenfonds en catering. De helft van de premie betalen wij. Ook is het mogelijk nabestaandenpensioen af te sluiten.
 • Leuke extra's; Korting op onze producten als je zelf een feestje wil geven. Tijdens je werkdagen kun je mee eten en de dag sluiten we af met een gezamenlijk drankje.

Interesse?
Reageren kan uitsluitend per e-mail. Stuur jouw motivatie met CV naar Suzanne Westerveld (HR) via o.v.v. "sollicitatie receptioniste" Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons!

Wat bieden wij?

Goede werksfeer

Houd jij van afwisseling? In onze dynamische omgeving is geen dag hetzelfde. We werken hard, staan voor elkaar klaar en maken er samen elke dag een feestje van!

Vrijheid

Er is ruimte voor het inbrengen van ideeën en initiatieven. Het werk is uitdagend en naar eigen inzicht in te richten. De organisatiestructuur is plat, waardoor we snel kunnen schakelen.

Goed vooruitzicht

Je start met een contract voor bepaalde tijd, maar we hopen op een langdurige samenwerking en we hebben diverse doorgroeimogelijkheden.

Arbeidsvoorwaarden

25 vakantiedagen. Salaris volgens cao. Reiskostenvergoeding krijg je voor als je wat verder weg woont. Ook krijg je korting op je zorgverzekering.

Pensioenregeling

We melden je aan bij het Pensioenfonds & C atering. De helft van de premie betalen wij en het is mogelijk om nabestaandenpensioen af te sluiten.

Leuke extra's

Korting op onze producten als je zelf een feestje wil geven. Tijdens je werkdagen kun je mee eten en de dag sluiten we af met een gezamelijk drankje.

Adres

 • Van Hennaertsweg 3
  2952 CA Ablasserdam


Functie:receptioniste
Startdatum:06-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Heeren Horeca Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Receptioniste Heeren Horeca Groep 06-03-2024

Bekijk ook andere vacatures