Vacature Teamleider

Teamleider in Sliedrecht

Teamleider voor Kassa, Servicebalie en Webshop (38 uur)

De Functie:

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste en representatieve collega die 38 uur per week beschikbaar is. Klantgerichtheid, kostenbewustzijn en flexibiliteit zijn steekwoorden die bij deze functie niet mogen ontbreken. In deze functie verricht je alle voorkomende werkzaamheden die bij een hoofd caissière behoren: kassateam aansturen, nieuwe medewerkers inwerken, kluisbeheer, lades tellen, servicebalie ondersteunen etc. Eigenlijk verricht je in deze veelzijdige functie alle voorkomende kassawerkzaamheden. Je bent de teamleider voor de kassa afdeling, de servicebalie en webshop!

Profiel:

Als teamleider geef je leiding aan je collega's op de afdelingen kassa, servicebalie en webshop. Wij zoeken een echte kartrekker! Wat verwachten we nog meer:

  • Je bent 38 uur per week beschikbaar
  • Je bent flexibel beschikbaar
  • Werken op zaterdag of zondag is geen probleem
  • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie
  • Je bent representatief, flexibel, commercieel, communicatief sterk, klantgericht en je weet van aanpakken

Wij bieden:

Een sterk afwisselende baan in een groene en dynamische omgeving waarbij jij, samen met je collega's, altijd voor onze klanten klaarstaat. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO 'Retail Non food'.

Solliciteren:


Zie jij jezelf al werken bij Intratuin Sliedrecht in deze functie? Solliciteren kan via de sollicitatiebutton. Stuur je je CV mee?Functie:teamleider
Startdatum:12-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Intratuin via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Teamleider Intratuin 12-10-2023

Bekijk ook andere vacatures