Vacature Balie Medewerkster

Balie Medewerkster in Sliedrecht

MA - VR: 8.30 TOT 17.00

ZA: 8.30 TOT 15.00

Baliemedewerkster

2 tot 5 dagen per week

Wil jij werken bij een jong en groeiend bedrijf waar de klant echt centraal staat?

Scroll verder

Vanwege verdere groei van onze moderne en klantgerichte tandartspraktijk zijn wij op zoek naar een balie medewerkster. Ben je betrokken bij de cliënten, en werk je graag in een sfeervol en collegiaal bedrijf waar je eigen verantwoordelijkheden hebt en waar je kan blijven ontwikkelen en doorgroeien? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou. Afhankelijk van je beschikbaarheid is deze positie voor 2 tot 5 dagen per week.


Over de functie

Bij De Gebitskliniek zijn de lijnen kort en maak je deel uit van een gezellig en enthousiast team. We houden van aanpakken en ondersteunen elkaar collegiaal in het werk.

Je beheert samen met je baliecollega's de patiëntenagenda, beantwoordt de inkomende gesprekken via telefoon, email, social media en chat op klantvriendelijke wijze. Je regelt onder andere zaken met zorgverzekeraars, doet machtigingsaanvragen, stelt begrotingen op, houdt de patientendossiers bij en verzorgt de betalingen. Je draagt verantwoording over een eigen en een gedeeld takenpakket. Naar mate je je verder ontwikkelt kan je takenpakket en verantwoording worden uitgebreid.

Kennis van tandartsbehandelingen is daarbij een vereiste. Heb je geen ervaring in de tandheelkunde als balie assistente of als tandartsassistente dan is dit geen geschikte functie voor je.

We houden van pro-actieve en flexibele collega's, met een vriendelijke en betrokken houding naar de cliënten. Je bent echte gastvrouw, je bent representatief en kan makkelijk contact maken met mensen. Je gaat bij ons net wat verder dan bij een normale tandartspraktijk, we willen dat mensen zich bij ons op hun gemak en thuis voelen. Er is veel klantcontact, we hebben leuke cliënten, de dagen vliegen voorbij. Onze cliënten staan bij ons echt centraal. Jij als balie medewerkster draagt er aan bij dat onze cliënten een zo prettig mogelijke ervaring hebben bij ons in de praktijk.

Je krijgt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden passend bij de functie en je kwalificatie.

De gewenste kwaliteiten zijn een pro-actieve, flexibele en hardwerkende houding, een vriendelijke en professionele omgang met mensen en een representatieve uitstraling.

Wat vragen wij?

 • Je hebt ervaring in de tandheelkunde als baliemedewerker of als tandartsassistente. Deze ervaring is een vereiste.
 • Je bent van nature een gastheer of -vrouw
 • Je bent sociaal en prettig in de omgang.
 • Je bent een aanpakker en voelt verantwoordelijkheid voor je werk.
 • Je bent flexibel en stressbestendig.

Wat bieden wij?

 • Je werkt in een uitdagende functie met eigen verantwoordelijkheid. Je kan je blijven ontwikkelen en opleidingen volgen.
 • Er heerst bij ons een goede sfeer, de collega's zijn leuk, professioneel en behulpzaam.
 • We werken samen op een open en eerlijke manier, communicatie is belangrijk, doordoor kunnen we als praktijk blijven leren en verbeteren.
 • We organiseren op regelmatige basis een assistentenoverleg waarin jouw input zeer gewaardeerd wordt.
 • Er is altijd ruimte voor onderling overleg binnen het team.
 • Je werkt in een goed uitgeruste en moderne praktijk met mondscanner en microscoop.
 • Je krijgt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden passend bij de functie en je kwalificatie.

Over De Gebitskliniek

Wij zijn een moderne en goed georganiseerde praktijk met een vriendelijke en oplossingsgerichte sfeer. In ons professionele en behulpzame team streven we naar open en eerlijke samenwerking.

Bij De Gebitskliniek geloven we dat mondzorg beter kan. We hebben de visie dat angst voor de tandarts onnodig is, mensen geen hinder hoeven te ervaren van hun gebit en dat een gezonde en mooie mond voor iedereen mogelijk is.

Bij De Gebitskliniek streven we naar een zo aangenaam mogelijke tandartservaring. Wij nemen de tijd voor onze cliënten, denken met hen mee en leggen duidelijk uit wat wel of niet nodig is. We zijn benaderbaar, empathisch en streven naar het beste resultaat. Of het nu gaat iemand die van de pijn af wil, weer een frisse gezonde mond wil, of een mooiere glimlach. We zorgen voor een goed gebit dat zelfvertrouwen geeft. Niet voor niets kiezen mensen uit heel het land speciaal voor onze praktijk in Sliedrecht.

Een goede werksfeer en collegialiteit zijn voor ons van groot belang. Ons professionele en gezellige team werkt nauw met elkaar samen. waarbij onderlinge communicatie cruciaal is voor blijvende groei en verbetering. Regelmatig organiseren we overleg waar ieders input zeer wordt gewaardeerd.


Naast algemene tandheelkunde, waar ons preventieprogramma een essentieel onderdeel van is, zijn we gespecialiseerd in restauratieve en esthetische tandheelkunde, orthodontie, implantologie, endodontologie en prothetiek. Hierdoor zijn wij in staat totaalbehandelingen aan te bieden aan onze cliënten.

Gelegen in Sliedrecht, zijn wij uitstekend bereikbaar op slechts 20 minuten rijden van Rotterdam en Dordrecht, en 30 minuten rijden van Utrecht en Breda.Functie:baliemedewerkster
Startdatum:17-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tand'Arts Services via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Balie Medewerkster Tand’Arts Services 17-01-2024

Bekijk ook andere vacatures