Vacature Medewerker Beveiliging

Medewerker Beveiliging in Papendrecht

Medewerker Beveiliging

Papendrecht

Wat beloven wij jou?

 • 26 vakantiedagen + 5 atv dagen
 • Een informele werksfeer
 • Een supermooie pensioenregeling

Wat vragen wij van jou?

 • Je schakelt makkelijk tussen mensen
 • Eigen initiatief
 • Passie voor je vak

Hoe jij het verschil kunt maken
Maak een impact als medewerker beveiliging door met pro activiteit, multitasken en zorgzaamheid te handelen alsof je je eigen huis moet beveiligen, terwijl je voortdurend streeft naar het verbeteren van processen en de veiligheid van anderen beschermt.

Als medewerker beveiliging speel je een essentiële rol in het waarborgen van de veiligheid op het terrein en in de gebouwen. Je voert regelmatig veiligheidsrondes uit, waarbij je alert bent op mogelijke risico's en afwijkingen.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van gedetailleerde rapportages over je bevindingen tijdens je dienstuitvoering. Bij calamiteiten, zoals brand, ongevallen en inbraak, neem je direct de eerste maatregelen om de situatie onder controle te krijgen. Je registreert bezoekers en onderaannemers, en geeft hen de benodigde toegangspassen. Ook zorg je voor de uitgifte en registratie van sleutels. Buiten kantoortijd ben jij degene die alle inkomende gesprekken behandelt en indien nodig actie onderneemt.

Daarnaast voer je controlerende taken uit met betrekking tot toegang, veiligheid en de afvoer van materiaal. Tot slot ben je verantwoordelijk voor het systeembeheer van de afdeling beveiliging. Met jouw flexibele inzetbaarheid in dag-, avond-, nacht- en weekenddiensten draag je bij aan een veilige werkomgeving voor iedereen.

 • Je hebt in het bezit van MBO-diploma als algemeen beveiligingsmedewerker, aangevuld met een diploma coördinator beveiliging en de module Havenbeveiliger. Daarnaast heb je een EHBO-diploma met reanimatie.
 • Goede beheersing van de Engelse taal (beheersing van ook de Duitse taal is een pre)
 • Loyaliteit, integriteit en professionele ethiek vormen de basis van jouw betrouwbaarheid.
  Je bent gedisciplineerd, stressbestendig en helpt anderen met een dienstverlenende instelling.

Wij bieden

Wat je kunt verwachten

 • Een dynamische werkomgeving: Een baan waarbij je impact kan maken bij een toonaangevend bedrijf en waar je deel uitmaakt van een divers (internationaal) team van experts.
 • Salaris en meer: Naast een goed salaris ontvang je vakantiegeld, vakantiedagen naar rato, een premievrij pensioen, bedrijfsregelingen zoals collectieve ziektekostenverzekering en reiskostenvergoeding.
 • Carrièremogelijkheden: Volop mogelijkheden om persoonlijk en professioneel alles uit je carrière te halen. Daag je zelf uit met (online) trainingen in onze Boskalis Academy.
 • Boskalis campus: Ervaar de unieke Boskalis vibe op onze locatie in Papendrecht, compleet met restaurants, sportvelden en een kade waar onze schepen aanmeren. We bieden een state-of-the-art auditorium, brainstormruimtes, experience center voor klantvergaderingen en onze eigen koffiebar met loungebanken, zitjes en een lange tafel om aan te werken.
 • Young Boskalis: Ben jij jonger dan 36? Kom dan bij Young Boskalis! Maandelijkse sociale en sportieve activiteiten, variërend van pub quizzen, yoga, bootcamps en een jaarlijkse zeilbootrace. Ook netwerken en kennis delen zijn een belangrijk onderdeel van Young Boskalis.

Extra informatie

 • Jouw team: Je komt werken in ons security team en wordt onderdeel van dit team, bestaande uit 9 enthousiaste beveiligers, die aangestuurd worden door een security coördinator en een security manager, als onderdeel van de Facilitaire dienst in Papendrecht.
 • Waar kom je te werken: We werken vanuit het hoofdkantoor in Papendrecht, hier worden de beveiligingsdiensten verricht.
 • Fulltime/ parttime: De functie is fulltime, 36 uur per week met flexibele werktijden, in een vastgesteld dienstrooster.
 • Procedure: Solliciteren doe je eenvoudig door het online sollicitatieformulier in te vullen. We voeren sollicitatiegesprekken online en op kantoor. Denken we allebei dat we een goede match zijn na deze gesprekken, dan zullen we je een mooie aanbieding doen. Ben jij daar blij mee? Welkom aan boord!

Over Boskalis

Werken bij Boskalis betekent letterlijk een nieuwe horizon creëren op een zo duurzaam mogelijke manier. In een wereld waar bevolkingsgroei, toenemende wereldhandel, vraag naar (nieuwe) energie en klimaatverandering drijvende krachten zijn, dagen we jou uit om je stempel te drukken op complexe infrastructurele en maritieme projecten.

Geïnteresseerd?


We staan je graag te woord om al je vragen over de functie van Medewerker Beveiliging te beantwoorden. Neem contact op met onze viaFunctie:medewerker beveiliging
Startdatum:30-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Koninklijke Boskalis Westminster via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Medewerker Beveiliging Koninklijke Boskalis Westminster 30-12-2023

Bekijk ook andere vacatures