Vacature Algemeen Beveiliger

Algemeen Beveiliger in Dordrecht

  • Redactie Sliedrecht
  • 02-03-2024

Algemeen Beveiliger in Dordrecht

  • Bel:
  • Email :

PF Security BV is een toonaangevend beveiligingsbedrijf dat zich toelegt op het leveren van hoogwaardige beveiligingsdiensten aan diverse klanten in verschillende sectoren. Met een team van professionele beveiligingsexperts streven we ernaar om een veilige omgeving te creëren voor onze klanten en hun eigendommen.
Functieomschrijving:
Als Algemeen Beveiliger bij PF Security BV ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de veiligheid en beveiliging van onze klanten en hun eigendommen. Je zult een integraal onderdeel zijn van ons beveiligingsteam en je taken zullen onder meer bestaan uit:
Toezicht houden op en beveiligen van de toegewezen locaties. Identificeren en rapporteren van potentiële veiligheidsrisico's. Reageren op noodsituaties en het nemen van passende maatregelen. Controleren van bezoekers en toegangscontrole uitvoeren. Uitvoeren van preventieve surveillance en controles. Rapporteren van incidenten en het opstellen van gedetailleerde rapporten.
Profiel:
In het bezit van een geldig beveiligingsdiploma. Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels. Goede fysieke conditie en stressbestendigheid. Vermogen om snel en effectief te handelen in noodsituaties. In staat om zelfstandig te werken en als onderdeel van een team. Betrouwbaarheid en integriteit zijn essentieel. Je bent integer en van onbesproken gedrag (een onderzoek naar antecedenten maakt onderdeel uit van de selectie als je solliciteert voor Algemeen beveiliger).
Wat bieden wij:
Een uitdagende en verantwoordelijke functie binnen een professioneel beveiligingsbedrijf. Arbeidsvoorwaarden conform cao Particuliere Beveiliging. Interne trainingen en opleidingen binnen de organisatie. Diverse doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf om jezelf te ontwikkelen.
Stuur je CV en motivatiebrief naar of solliciteer hier beneden.


Koffie staat klaar!
Kerkeplaat 9, 3313 LC Dordrecht

Nog vragen?
Functie: algemeen beveiliger Startdatum: 29-02-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met PF Security via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.Functie:algemeen beveiliger
Startdatum:03-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met PF Security via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Algemeen Beveiliger PF Security 03-03-2024

Bekijk ook andere vacatures