Vacature Teamleider Mobiele Surveillance

Teamleider Mobiele Surveillance in Dordrecht

SERIS Security

Teamleider Mobiele Surveillance Dordrecht

Dordrecht , Zuid-Holland , Nederland € 15,72 - € 18,93 per uur Beveiliging en surveillance

Vacature details Solliciteren

Functieomschrijving

Op zoek naar een leidinggevende functie? Word Teamleider Mobiele Surveillance bij Seris! Naast een gave functie bieden wij jou vrijgestelde uren zodat jij ruimte hebt voor het aansturen, coachen en ontwikkelen van jouw team!

Functieomschrijving


In de rol van Teamleider Mobiele Surveillance ben jij de verbinder tussen het team en het kantoor waarbij representativiteit van groot belang is. Zelf surveilleer je ook en stuur je het team van mobiele surveillance aan. Je houdt je aan de vastgestelde procedures en ondersteunt de Manager Mobiele Surveillance indien nodig.


Vereisten

Dit ben jij als persoon:

 • Je vindt het niet alleen leuk om als surveillant te werken, maar ook om extra verantwoordelijkheden, bevoegdheden en uitdagingen aan te gaan.
 • Je hebt een sterke organisatorische vaardigheid en begrijpt het belang van goed georganiseerde operationele processen en procedures.
 • Je bent in staat heldere instructies te formuleren en zorgt ervoor dat collega's deze nauwgezet naleven, waarbij je hen aanspreekt en voorziet van constructieve feedback wanneer nodig.
 • Zowel zelfstandig als in teamverband ben jij sterk, fungerend als aanvoerder van het team.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, en vertegenwoordigt het team zowel op de werkvloer als op kantoor.
 • Je bent in staat om de belangen van zowel de collega's als de organisatie te begrijpen en draagt actief bij aan het streven naar een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.

SERIS biedt:

 • Een passend salaris, in overeenstemming met jouw ervaring en capaciteiten, per 4 weken, inclusief toeslagen voor onregelmatige diensten.
 • Minimaal 24 vakantiedagen.
 • 8% vakantiegeld en 2,01% eindejaarsuitkering.
 • Een pensioenregeling via Stichting Pensioenfonds Particuliere Beveiliging.
 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

SERIS: één grote familie

Bij SERIS ben je niet zomaar een medewerker; je maakt deel uit van een grote, internationale familie die zich inzet voor een veiligere wereld. Met zo'n 45.000 collega's wereldwijd en 400 toppers in Nederland, bieden wij niet alleen een prima salaris maar ook doorgroeikansen en opleidingsmogelijkheden. Zo doen we dat in een grote familie!

Solliciteren of vragen?

Gebruik ons formulier voor eenvoudige sollicitaties. Geen actueel cv bij de hand? Geen probleem!

Voor vragen kun je een bericht sturen naar of bellen naar of .

Dordrecht , Zuid-Holland , Nederland

€ 15,72 - € 18,93 per uurFunctie:teamleider mobiele surveillance
Startdatum:09-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met SERIS via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Teamleider Mobiele Surveillance SERIS 09-02-2024

Bekijk ook andere vacatures