Vacature Teamleider Mobiele Surveillance

Teamleider Mobiele Surveillance in Dordrecht

SERIS Security

Teamleider Mobiele Surveillance

Dordrecht , Zuid-Holland , Nederland € 15,72 - € 18,93 per uur Beveiliging en surveillance

Vacature details Solliciteren

Teamleider Mobiele Surveillance

In de functie (meewerkend) Teamleider, afdeling Mobiel Surveillance ben je de schakel tussen de werkvloer en kantoor en tevens heb je geregeld klantcontact. Naast de werkzaamheden als surveillant ben je operationeel eerstelijns verantwoordelijk voor de aansturing, coaching en ontwikkeling van de surveillanten, je doet dit door te zorgen dat de processen en procedure actueel en op orde zijn en te bewaken, controleren en bijsturen zodat deze goed wordt nageleefd. Daarnaast ondersteun en vervang je de Coördinator bij diens afwezigheid.


Dit ben jij al persoon:

Je vind het leuk om naast het werk als surveillant extra verantwoordelijkheden, bevoegdheden en uitdaging te hebben. Je vind het belangrijk dat de afdeling operationeel goed georganiseerd is (en jij bent organisatorisch sterk) ook begrijpt je dat alle processen en procedures op orde moeten zijn (jij bent in staat instructies goed te omschrijven) en je vind het belangrijk dat de collega's deze goed naleven (jij bent instaat om de processen en procedures goed over te brengen aan de collega's en spreekt hen aan en voorziet hen van feedback wanneer dit niet wordt nageleefd).


Overal ben jij een persoon die zelfstandig en in teamverband goed kan werken, jij voelt en bent de aanvoerder van het team. Je bent communicatief vaardig zowel in woord als op schrift. Je bent sterk in het organiseren. Je vertegenwoordig de collega's op de vloer, maar ook het kantoor. Je begrijpt de belangen en ziet het werk. Met elkaar wil je ervoor zorgen dat we operationeel zorgdragen voor een kwalitatief goede dienstverlening.

Vereisten

SERIS biedt:

  • Een salaris van €2263,68 tot €2725,92 per 4 weken met daarbovenop toeslagen voor het werken in de onregelmatigheid;
  • Minimaal 24 vakantiedagen;
  • 8% vakantiegeld en 2,01% eindejaarsuitkering;
  • Een pensioenregeling via Stichting Pensioenfonds Particuliere Beveiliging;
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

SERIS: één grote familie

SERIS klinkt Frans. Klopt. We horen bij een Frans familiebedrijf. In Nederland werken we met zo'n 400 toppers maar internationaal heb je 45.000 collega's. We zijn dus een grote speler die de wereld veiliger maakt en goed voor onze medewerkers zorgt. Met een prima salaris, doorgroeikansen en opleidingen die je kan volgen. Zo doe je dat in een grote familie!


Wil je solliciteren of nog een vraag stellen?

Solliciteren kan makkelijk via ons formulier . Heb je even geen actueel cv bij de hand? Geen probleem!

Stuur dan een bericht naar of bel of We hopen snel van je te horen.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Dordrecht , Zuid-Holland , Nederland

€ 15,72 - € 18,93 per uur

Beveiliging en surveillance

Solliciteren

Functie:teamleider mobiele surveillance
Startdatum:18-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met SERIS via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Teamleider Mobiele Surveillance SERIS 18-11-2023

Bekijk ook andere vacatures