Vacature Zzper

Zzper in Hardinxveld-Giessendam

Als zzper het groen in

Wil jij als zpper het groen in? Bij Groen en Agri Projecten is dat mogelijk! Wij hebben groenprojecten door heel Nederland. Afhankelijk van jouw woonplaats kun jij op verschillende projecten in het groenonderhoud aan de slag. Meer weten over de mogelijkheden? Lees dan verder!

De werkzaamheden

Wanneer jij als zzper het groen in gaat, focus jij vooral op het groenonderhoud. Hierbij kun jij denken aan snoeiwerkzaamheden, schoffelen en bosmaaien. Maar ook onkruidbestrijding (bijv. op de quad), zaag- en snipperwerkzaamheden kunnen bij jouw taken behoren. Het is uiteindelijk afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

De projecten variëren, jij kan aan de slag gaan op een bedrijventerrein, binnen een woonwijk of bij een zorgcentrum. Daarnaast kun jij langs provinciale wegen, waterwegen of het spoor werken.

Samen met jouw vaste collega

Wanneer jij als zzper het groen in gaat via Groen en Agri Projecten, ga jij altijd met jouw vaste collega op pad. Afhankelijk van de grootte van de opdracht, werken er ook andere groenploegen op de locatie. Echter zijn jullie ook vaak zelfstandig aan het werk. Een grote verantwoordelijkheid voor het werk dat je uitvoert is daarom belangrijk.

Werkbus en al het benodigde materieel

Je hoeft je geen zorgen te maken over het vervoer of de materialen. Je krijgt van ons een werkbus mee. Deze werkbus is gevuld met al het benodigde materiaal. Wij zorgen dat dit aan alle veiligheidseisen voldoet en dat het jaarlijks gekeurd wordt. Jij kan dan zonder zorgen de werkzaamheden uitvoeren.

Dit heb jij nodig

  • Je bent in bezit van VCA en hebt relevante groenervaring
  • Je hebt een aansprakelijkheidsverzekering
  • In bezit van een geldig paspoort/ID en een rijbewijs
  • Modelovereenkomst van de belastingdienst
  • KvK uittreksel, niet ouder dan 3 maanden

Ben jij de ZZP'er die wij zoeken?Functie:zzp-er
Startdatum:10-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Groen en Agri Projecten via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Zzper Groen en Agri Projecten 10-12-2023

Bekijk ook andere vacatures