Vacature Bedrijfsverzorger

Bedrijfsverzorger in Sliedrecht

Ab Midden Nederland Uitzend BV

Super boer / bedrijfsverzorger - regio Sliedrecht / Alblasserwaard

De functie Super Boer is niet zomaar een baan… het is een unieke baan waarbij iedere dag anders is. Je komt als een echte vakman, door het jaar heen, bij verschillende agrarische bedrijven van onze leden.

  • STAND: C113

Als de agrarische ondernemer (tijdelijk) arbeidsongeschikt raakt, ben jij dé super boer die op een betrokken en bevlogen manier waarneemt voor de ondernemer. Jij zorgt voor de dagelijkse gang van zaken zodat de agrarische ondernemer zich richt op zijn herstel. Naast dat je bijvoorbeeld melkdiensten draait, varkens voert, vee verzorgt en andere werkzaamheden op de boerderij verricht, drink je ook samen koffie. Je luistert naar de boer en hebt het over "koetjes en kalfjes" en je denkt ook mee over de ontwikkeling van het bedrijf. Jij brengt verademing en vertrouwen binnen het bedrijf, soms zelfs in huis, om de voortgang te bewaken.
Samengevat, agrariër zijn zit in je bloed en jij bent de reddende kracht voor de boer in nood.

Jij bent dé bedrijfsverzorger die als geen ander weet hoe hij de werkzaamheden in het bedrijf verricht. Jij neemt waar in het bedrijf als de ondernemende boer (tijdelijk) arbeidsongeschikt raakt of op vakantie gaat. Jij hebt verstand van bijvoorbeeld varkenshouderij, melkveehouderij of pluimvee. Jij zorgt er onder andere voor dat koeien gemolken worden, het vee verzorgd en gevoerd wordt. Daarnaast controleer je het welzijn van de dieren en indien nodig kom je op tijd in actie.

Heb je interesse, neem dan contact op met .

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

  • 3991 CW,
  • HOUTEN,
  • Netherlands

  • https://www.abmiddennederland.nl


Functie:bedrijfsverzorger
Startdatum:24-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met RMV via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Bedrijfsverzorger RMV 24-11-2023

Bekijk ook andere vacatures