Vacature Werkvoorbereider KCO

Werkvoorbereider KCO in Dordrecht

We zijn op zoek naar een medior of senior werkvoorbereider. Je bent veel in contact met vergunningverlenende instanties, opdrachtgevers, onderaannemers, leveranciers en bewoners. Allemaal over de voortang en planning van de projecten. Goede communicatieve vaardigheden zijn dus van groot belang. 

Als werkvoorbereider KCO ben je betrokken bij veel verschillende projecten die snel naar elkaar plaatsvinden. Dankzij jou is de projectadministratie op orde en alles tot in de puntjes voorbereid. In deze rol is het erg belangrijk dat je stressbestendig bent en goed het overzicht in chaotische situaties weet te bewaren. Je werkt planmatig en gestructureerd.  Wekelijks stel je de afrekenstaten op en zorg je dat alle documenten voor de opdrachtgevers compleet zijn. Je bewaakt en stuurt daarbij ook het offertetraject.

Een veelzijdige baan dus waarbij je genoeg te doen hebt! Klinkt dit als iets voor jou, neem dan contact op met mij.  Functie:werkvoorbereider, kabels en leidingen
Startdatum:23-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via r.altena@eminentgroep.nl of 06 - 18 89 80 73. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Werkvoorbereider KCO Eminent Groep 23-10-2023

Bekijk ook andere vacatures