Vacature Senior Geotechnisch Adviseur Dijkprojecten

Senior Geotechnisch Adviseur Dijkprojecten in Papendrecht

Senior Geotechnisch Adviseur Dijkprojecten

Papendrecht

Wat beloven wij jou?

 • Complexe vraagstukken en projecten
 • Vrijheid en verantwoordelijkheid
 • Lease budget voor een auto

Wat vragen wij van jou?

 • Eigen initiatief
 • Groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Enthousiasme om een ander het vak te leren

Make your mark

Met meer dan 60 kilometer aan dijkprojecten (projecten Markermeerdijken, KIJK, Zwolle-Olst en Meanderende Maas) is er volop uitdaging voor jou als geotechnisch adviseur. Wil jij bijdragen aan het letterlijk verbeteren van de contouren van Nederland?

Jij hebt de afgelopen jaren aantoonbare kennis en ervaring opgebouwd in geotechnische (dijk)vraagstukken. Hierdoor ben je enthousiast om binnen projectteams te werken aan innovatieve en duurzame oplossingen en hierover met onze klanten in gesprek te gaan. Als disciplineleider geotechniek op de projecten deel je jouw kennis en lever je een actieve bijdrage aan jouw projecten met geotechnische ontwerpuitdagingen. Kennis delen en een actieve bijdrage leveren aan een project geeft jou energie en zet jou in je kracht. Je voelt behoefte jezelf en anderen te ontwikkelen in jouw vakgebied, zodat jij en jouw collega's een waardevolle bijdrage leveren op projecten én binnen de vakgroep geotechniek zelf.

In deze vakgroep geotechniek van Hydronamic, een team van 26 geotechnisch specialisten, zoeken wij constant naar innovatieve en maakbare oplossingen. We leggen de lat hoog, zoeken de randjes op en gaan niet voor gemiddeld resultaat. Tools en methodieken zien wij als faciliterend, niet als leidend.

Wat je gaat doen als senior geotechnisch adviseur op dijkprojecten:

 • Je maakt, beargumenteert en presenteert ontwerpkeuzes en gaat hierover het gesprek aan met collega's en de opdrachtgever over mogelijke optimalisaties en kansen.
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor de ontwerpleider en adviseert hem/haar bij het realiseren van een heldere scope, definitie van risico' en een reële doorlooptijd van het te maken ontwerp.
 • Binnen het ontwerpteam zet jij, als disciplineleider geotechniek, de lijnen uit richting de (junior) adviseurs en ziet toe op de vaktechnische kwaliteit (zoals uitvoerbaarheid volgens de gestelde eisen en input vanuit adviseurs) en ben je sparringpartner voor de ontwerpleiding en uitvoering.
 • Je volgt marktontwikkelingen op het gebied van geotechnisch dijkontwerp, draagt bij aan kennisdeling binnen de afdeling en hebt hier een actieve rol in.

Wat je meebrengt als senior geotechnisch adviseur dijkprojecten:

 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding in de civiele techniek of (technische) aardwetenschappen.
 • Je hebt minimaal 6 jaar relevante werkervaring als geotechnisch adviseur bij een (middel)grote aannemer of ingenieursbureau.
 • Je hebt ervaring met het ontwerpproces van (middel)grote dijken projecten en kennis van de geldende regels en richtlijnen.
 • Je bent een teamspeler en toont je flexibel om door Nederland te reizen en op verschillende (project)locaties te werken.

Wat je kunt verwachten:

 • Een dynamische werkomgeving: Een baan waarbij je impact kan maken bij een toonaangevend bedrijf en waar je deel uitmaakt van een divers (internationaal) team van experts.
 • Salaris en meer : Naast marktconform salaris ontvang je vakantiegeld, 26 vakantiedagen, 5 ATV dagen en een premie vrij pensioen, bedrijfsregelingen zoals collectieve ziektekostenverzekering en mogelijk een leaseauto voor diegene die ook als senior (> 8 jaar ervaring) worden aangenomen in de daarvoor bepaalde functieschaal.
 • Carrièremogelijkheden : Volop mogelijkheden om persoonlijk en professioneel alles uit je carrière te halen. Daag je zelf uit met (online) trainingen in onze Boskalis Academy.
 • Boskalis campus : Ervaar de unieke Boskalis vibe op onze locatie in Papendrecht, compleet met restaurants, sportvelden en een kade waar onze schepen aanmeren. We bieden een state-of-the-art auditorium, brainstormruimtes, experience center voor klantvergaderingen en een nieuwe koffieplek waar je kunt afspreken met collega's.

Wij bieden

Extra informatie:

 • Jouw team: Je komt te werken binnen Hydronamic; het in-house ingenieursbureau van Boskalis met ongeveer 75 professionals. Met de geotechnische groep van Hydronamic werken we aan de binnen- en buitenlandse bagger- en landaanwinningsprojecten en de Nederlandse dijk- en infraprojecten.
 • Hier kom je terecht: Als geotechnisch adviseur werk je regelmatig op projectlocatie of op ons kantoor in Papendrecht. Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.
 • Fulltime/parttime: Het betreft een aanstelling voor 32 of 40 uur per week.
 • Procedure: Solliciteren doe je eenvoudig door het online sollicitatieformulier in te vullen. We voeren sollicitatiegesprekken online en op kantoor. Denken we allebei dat we een goede match zijn na deze gesprekken, dan zullen we je een mooie aanbieding doen.

Over Boskalis

Werken bij Boskalis betekent letterlijk een nieuwe horizon creëren op een zo duurzaam mogelijke manier. In een wereld waar bevolkingsgroei, toenemende wereldhandel, vraag naar (nieuwe) energie en klimaatverandering drijvende krachten zijn, dagen we jou uit om je stempel te drukken op complexe infrastructurele en maritieme projecten.

Geïnteresseerd?

We zijn meer dan blij om uw vragen over de functie te beantwoorden. Neem alstublieft contact op met , Senior Recruiter via of .

Geïnteresseerd?

Over het algemeen waarderen we geen acquisitie, en dit geldt ook voor Boskalis-collega's of aan Boskalis gerelateerde bedrijven.

Zijn we een match? Om dat uit te vinden nodigen we je uit voor 1 of 2 gesprekken (online of op kantoor) om elkaar beter te leren kennen.

Zijn we een match? Dan zullen we je een mooi voorstel doen.

Welkom!

Make your mark
en solliciteer vandaag!Functie:geotechnisch adviseur
Startdatum:20-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Koninklijke Boskalis Westminster via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Senior Geotechnisch Adviseur Dijkprojecten Koninklijke Boskalis Westminster 20-01-2024

Bekijk ook andere vacatures