Vacature Adviseur Geotechniek

Adviseur Geotechniek in Sliedrecht


met passie voor techniek

Hoofdkantoor

Iv-Groep b.v.
Noordhoek 37
3351 LD Papendrecht
Nederland


Zoeken

Adviseur geotechniek

Vestigingen Haarlem, Nieuwegein, Sliedrecht Ervaring Professional Divisies Iv-Infra

Jouw werk heeft impact

Hoe zorgen we ervoor dat complexe kunstwerken en dijkversterkingen inpasbaar en betaalbaar blijven? Hoe maken we Nederland klimaatbestendig? Bij Iv-Infra zijn we gek op complexe technische uitdagingen. Elk project is een hersenkraker die ons dwingt om verder te denken dan het geijkte. Als adviseur geotechniek krijg je de kans om binnen projecten een belangrijk onderdeel te zijn van het ontwerpproces. Door geotechnische vraagstukken op te lossen en hier de meest optimale ontwerpen voor op te stellen vorm je de basis van een inpasbaar en betaalbaar ontwerp. Je werkt samen met een enthousiast team hoogopgeleide adviseurs, tekenaars en werkvoorbereiders. Door van de vertrouwde paden af te wijken creëer je nieuwe kansen en realiseer je innovaties en duurzame oplossingen. Je gaat werken aan projecten op het gebied van (beweegbare) kunstwerken, waterbouwkundige constructies, waterveiligheid en droge infrastructuur, en doet dit voor verschillende typen opdrachtgevers. Jij bent binnen de projecten het aanspreekpunt voor geotechniek. Kortom, jouw kennis en handelen heeft impact.

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding civiele techniek en minimaal zeven jaar ervaring op het gebied van geotechniek. Je hebt kennis van en ervaring met het uitvoeren van geotechnische vraagstukken binnen constructieve projecten, waterveiligheidsprojecten en infrastructurele werken. Jij vindt het fijn te acteren in multidisciplinaire teams en samen te werken met de overige projectteamleden en collega geotechnisch adviseurs om tot de beste resultaten te komen. Dankzij jouw kennis en ervaring ben je ook in staat om collega's te ondersteunen en begeleiden. Ook digitalisering en automatisering zijn onderwerpen die jouw interesse hebben. Minstens zo belangrijk vinden we je enthousiasme en je drive. Je weet precies hoe je de echte klantbehoeften boven tafel krijgt en hoe je deze vertaalt naar een aanpak van uit te voeren werkzaamheden. Ongeacht je standplaats, Sliedrecht, ben je bereid te werken vanuit verschillende locaties.

Wat hebben wij jou te bieden?

Een uitdagende baan als adviseur geotechniek bij het meest diverse ingenieursbureau van Nederland! Je komt terecht in een organisatie waar wereldwijd in zeven verschillende markten wordt gewerkt aan de meest bijzondere en technisch complexe vraagstukken. Het zijn projecten die zelfs de slimste specialisten niet 1, 2, 3 oplossen. Zo is elke dag een nieuwe uitdaging én zorgen we ervoor dat medewerkers hun talenten blijven ontwikkelen. En naast techniek houden we ook wel van een feestje! Zo is het bezoeken van het EK en WK een van de Iv-tradities.

  • Persoonlijk ontwikkelingsplan
  • 7% gratificatie
  • Winstuitkering
  • Flexibele werktijden
  • Studiemogelijkheden
  • Uitstekende pensioenregeling
  • Internationale mogelijkheden


Functie:adviseur geotechniek
Startdatum:06-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Advin via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Adviseur Geotechniek Advin 06-12-2023

Bekijk ook andere vacatures