Vacature Weekend-medewerkers

Weekend-medewerkers in Papendrecht

Onze prijzen zijn veranderd, we kunnen helaas niet anders. Maar uiteraard blijven we onophoudelijk hard werken aan jouw glimlach en een glanzende auto.

Zoals je weet kenmerkt de Walvis zich met altijd een scherpe prijs, een mooie actie, goede service en een glanzend resultaat. Daar staan we om bekend in de regio en dat willen we graag zo houden. Maar zoals iedereen vast niet is ontgaan heeft de macro-economische situatie en de verdergaande maatregelen vanuit Den Haag een groot nadelig effect, waarbij ook wij alles opnieuw moeten bekijken en berekenen. Helaas worden wij ook hard geconfronteerd met alsmaar door stijgende energiekosten (nu oplopend naar 500%) en inkoopprijzen van grondstoffen (30-80%) en zien wij ons ook genoodzaakt om enkele aanpassingen door te voeren.

(Tijdelijk) geen basis abonnementen

Gezien deze ontwikkelingen maken wij de keuze om vanaf 1 november dit jaar met zowel de verkoop als het verlengen van basis abonnementen te stoppen. Heb je nu een basisabonnement? Dan hoef je je geen zorgen te maken. Alle lopende basis abonnementen blijven gewoon geldig tot aan de einddatum.

Korting op voordeeldagen

Ook wordt vanaf 1 november de korting op de voordeeldagen iets aangepast. Ben je een waspashouder, en kom je langs op maandag, dinsdag of woensdag? Dan betaal je bijvoorbeeld nog steeds slechts € 12 voor Rain Magic Shine in plaats van de normale € 15,50.

Wassen is nog steeds een feestje

Waar niets in verandert is dat wij u als klant met een glimlach verwelkomen en ons uiterste best doen om u met een schone en glanzende auto te laten vertrekken. Want autowassen bij de Walvis moet wel een feestje blijven!


Papendrecht iets later open op vrijdag 10 november

De vestiging in Papendrecht opent vrijdag 10 november om 11 uur. Dit in verband met geplande onderhoudswerkzaamheden.

De Walvis Sliedrecht gaat verder als Carwash Mohanlal XL

De vestiging in Sliedrecht is per 1 mei 2023 overgenomen door een nieuwe eigenaar en en gaat verder als Carwash Mohanlal XL.

Vestiging Papendrecht: gewijzigde openingstijden zondagen

Op onze vestiging in Papendrecht gelden vanaf nu gewijzigde openingstijden op zondagen: voortaan geopend van 10:00 tot 17:00 uur. (De wasboxen blijven geopend van 08:00 tot 22:00 uur).

Vacatures Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's voor onze vestigingen! Ben jij of ken jij de ideale kandidaat? Wie wij zoeken: Parttime en weekend-medewerkers Voor onze autowasstraten zijn wij op zoek naar parttime en weekend-medewerkers (vanaf 18 jaar). Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers, die zelfstandig kunnen werken en klantgericht zijn. Daarnaast heb je oog voor detail en ben je een echte teamplayer. Samen met jouw collega's houd je de kwaliteit hoog. Ook een praatje maken met de klanten gaat jou goed af. Jij zorgt ervoor dat iedereen met een schone auto én een lach op zijn gezicht weer weg rijdt. Wil jij het team van Wasstraat de Walvis komen versterken? Laat het ons weten! Reageren kan viaFunctie:weekendmedewerker
Startdatum:31-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:11 – 11

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Wasstraat de Walvis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Weekend-medewerkers Wasstraat de Walvis 31-10-2023

Bekijk ook andere vacatures