Vacature Voorzitter Sporting

Voorzitter Sporting in Dordrecht

  • Redactie Dordrecht
  • 28-01-2024

Voorzitter in Dordrecht

Van de voorzitter - 16 januari

By on 16 januari 2024 Bestuur , Verenigingsnieuws

Afgelopen week heb ik aangegeven dat er deze week een opsomming zou volgen van allerlei zaken waar we binnen Sporting Delta mee bezig zijn. Gewoon om aan te geven dat er van alles gebeurt, ook achter de schermen. Maar ook om aan te geven dat lang niet alles nog perfect is, of loopt zoals we het graag zouden willen.

Communicatiecommissie:

Zij werken hard aan de ontwikkeling van een nieuwe Sporting Delta website. Met daarnaast ook een verbeterde webbrief. Er is kortgeleden een enquête gehouden die mede als input gebruikt zal worden. Daarnaast kunnen zij ook ondersteuning bieden aan andere commissies op communicatief gebied.

De Activiteitencommissie (Actico):

Zij zijn bezig met de organisatie van een feestavond op 9 maart a.s. Maar ook met het samenstellen van een jaarplanning. Hierdoor kunnen ze in het vervolg ruim op tijd met de organisatie van de evenementen beginnen. Zodra de definitieve data bekend zijn volgt publicatie.

Daarnaast zitten we in de oprichting van een nieuwe tak, zeg maar een Jactico . De bedoeling is dat daar de evenementen voor de jongste jeugd komen te liggen. Marlieke probeert met een aantal ouders deze commissie te gaan vormen.

Commissie Ledenbehoud en Ledenwerving:

Hier wordt aan meerdere projecten tegelijk gewerkt. Wendy vertegenwoordigt Sporting Delta in de samenwerking met de overige Dordtse korfbalverenigingen. Daarover volgt binnenkort ongetwijfeld meer. Gezamenlijk gaan zij (in overleg met de JKTZ) de opvang van de nieuwe leden verzorgen, waar ook een nieuwe informatiefolder voor wordt ontwikkeld, gericht op de ouders. Ook zal er op 15 mei a.s. een grote kangoeroe-ochtend georganiseerd worden in samenwerking met 25 studenten uit een sportopleiding. Ook hierover volgt binnenkort meer.

Als het gaat over ledenbehoud dan wordt er (ook weer in overleg met de JKTZ) gestart met het begeleiden van met name jonge trainers en trainers, vooral op didactisch gebied.

Technisch Hart:

Een groep van 15 betrokkenen bij Sporting Delta die samen met Andre Kuipers al enige tijd bezig zijn met de vorming van een technisch beleid voor de komende jaren.

We richten ons daarbij op:

Met als doelen:

  • Het ontwikkelen van allround complete korfballers.
  • Iedereen leert alles.
  • Iedereen krijgt aandacht.

Dus volgende week is het vervolg.

Mocht je nu ineens denken, daar wil ik bij horen en aan mee werken. Je bent welkom!

Peter Bouman

Sporting Delta dat ben jij en daarom geven wij samen waarde en betekenis!


Functie: voorzitter Startdatum: 15-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: Lagere school Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Sporting Delta via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.Functie:voorzitter sporting
Startdatum:14-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met DELTA via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Voorzitter Sporting DELTA 14-01-2024

Bekijk ook andere vacatures