Vacature Meewerkend Voorman Hovenier

Meewerkend Voorman Hovenier in Dordrecht

VACATURE

Voorman Hovenier

DIENSTVERBAND
Vast

UREN
40 uur


NIVEAU
MBO


Meewerkend Voorman Hovenier

Als Meewerkend Voorman hovenier ben jij dé persoon in de wijk die verantwoordelijk is voor het onderhoud en de veiligheid. Samen met jou team van minimaal 2 collega hoveniers ziet jouw werkdag er altijd verschillend uit. Ben jij er klaar voor?

Een mooie en veilige wijk voor iedereen. Dat is waar Allgroen B.V. zich hard voor maakt. Jij inventariseert samen met jouw team eventuele risico's in de bestrating, de parken of bekijkt of de plantvakken er nog prachtig bijstaan. Je onderneemt actie waar nodig. Welke problemen kun je direct oplossen? En welke moet je met de uitvoerder opnemen? Hierbij geef je advies over mogelijke oplossingen.

Dagelijks heb je contact met de belanghebbende in de wijk. Bewoners zien je als aanspreekpunt. Het wijkteam kan bij je terecht als zij gevaarlijke situaties constateren, en je houdt de binnendienst van Allgroen B.V. op hoogte van de stand van zaken! Je bespreek bijvoorbeeld de planning van de waterwagen, of wanneer er nieuwe planten geplant moeten worden.

Wil je meer weten over het salaris Voorman Hovenier? Allgroen B.V. houdt zich aan de CAO voor hoveniers. Klik hier voor meer informatie over jouw toekomstige salaris! Heb je een vraag? Onze collega's staan voor je klaar.

Jouw werkgever in groen, grond en infra!


Gezamenlijke festiviteiten

Dit moet je bezitten:

  • VCA diploma (of de bereidheid om deze in korte tijd te behalen)
  • Ervaring hebben in het onderhouden van particuliere- en bedrijfstuinen & -terreinen.
  • Je hebt een streepje voor als je in het bezit bent van een BE Rijbewijs. Heb je die nog niet? Dan zou je deze op termijn ook bij ons kunnen behalen.
  • We verwachten dat je de werkzaamheden zelfstandig kunt uitvoeren, flexibel bent en goed kan samenwerken in teamverband. Je hebt geen problemen met eventuele langere werktijden.

Wij bieden:

  • Salaris Meewerkend Voorman is conform de Hoveniers CAO. Bekijk de CAO hier .
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een fijn team

ISO 9001
Gecertificeerd

CO 2 Prestatieladder
Niveau 4

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio!

Ben je geïnteresseerd in onze vacature? We nemen zo snel mogelijk contact met je op nadat je het onderstaande formulier hebt ingevuld. Heb je vragen naar aanleiding van onze vacature? Neem contact met ons op.Functie:meewerkend voorman hovenier
Startdatum:03-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Freelance
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Allgroen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Meewerkend Voorman Hovenier Allgroen 03-02-2024

Bekijk ook andere vacatures