Vacature Enthousiaste Vrijwilligers Vrijwilliger

Enthousiaste Vrijwilligers Vrijwilliger in Sliedrecht

ASVZ

Adres Touwbaan 1 Vestigingsplaats Sliedrecht Telefoon Toon telefoonnummer E-mail Toon e-mailadres Website http://www.asvz.nl Omschrijving ASVZ is een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking.
Op meer dan 450 locaties realiseren we samen met vrijwilligers en professionals verschillende vormen van wonen en werken voor onze cliënten. Voor onze cliënten zijn vrijwilligers waardevol vanwege hun betrokken inzet. We geloven erin dat duurzaam investeren in elkaar leidt tot succesvolle relaties.
Daarom bieden we veel scholingsmogelijkheden, gratis lidmaatschap van de personeelsvereniging, verzekering, reiskosten en nog veel meer.
We vinden het belangrijk dat je vrijwilligerswerk doet waaraan je zelf net zoveel plezier beleeft als onze cliënten. Je doet het voor hen, maar zeker ook voor jezelf. Daarom willen we tijdens een kennismakingsgesprek graag samen met jou de plek vinden waar jij aan de slag kunt. We zorgen voor een contract, een reis- en/of onkostenvergoeding, WA- en ongevallenverzekering en indien gewenst een getuigschrift of certificaat. Iedere vrijwilliger kan daarnaast rekenen op goede begeleiding en ondersteuning vanuit ASVZ.

  • Vragen (1)

Leerdam-Oost

ASVZ zoekt enthousiaste vrijwilligers Vrijwilliger word je vaak voor anderen. Maar bij ASVZ kun je er zelf ook een hoop plezier aan...Functie:vrijwilliger
Startdatum:20-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met VHLvoorelkaar via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Enthousiaste Vrijwilligers Vrijwilliger VHLvoorelkaar 20-01-2024

Bekijk ook andere vacatures