Vacature Werkvoorbereider Klimaatinstallaties

Werkvoorbereider Klimaatinstallaties in Hardinxveld-Giessendam

Samen met collega's lever je een rol in het technisch beheren van klimaatinstallaties in diverse utiliteitspanden door heel Nederland. Deze installaties variëren van verwarming tot koeling en van luchtbehandeling tot regeltechniek. Je ondersteunt de servicecoördinator(en) in het begeleiden van opvolgacties uit storingen, reparaties en installatieaanpassingen. Hiertoe stel je - eventueel in overleg met de servicecoördinator - offertes op, bestel je materialen en begeleid je de uitvoering. Ook onderhoud je contacten met leveranciers, onderaannemers en opdrachtgevers. Je legt verantwoording af aan de bedrijfsleider van jouw afdeling.Functie:Werkvoorbereider Klimaatinstallaties
Startdatum:19-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via t.mulders@eminentgroep.nl of 06 - 39 51 50 17. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Werkvoorbereider Klimaatinstallaties Eminent Groep 19-10-2023

Bekijk ook andere vacatures