Vacature Automaatje

Automaatje in Sliedrecht

Over ons

ANWB biedt vervoer aan minder mobiele inwoners met hulp van lokale vrijwilligers.

Sliedrecht, Zuid-Holland, Nederland

ANWB

#73171
Scan me of ga naar anwbvrijwilligers.nl/o/ANWB-RFP-ANWB-AutoMaatje/vacatures/Plannermedewerker-meldpunt-voor-ANWB-AutoMaatje-Sliedrecht/73171 om je aan te melden

Samenvatting

Als matchmaker/planner verbind je de aangevraagde ritjes met een vrijwilliger en je informeert zowel de deelnemer als de vrijwilliger bij een match.

Uitgebreide omschrijving

ANWB is een vervoerservice waarbij vrijwilligers minder mobiele plaatsgenoten op verzoek vervoeren. Vrijwillige chauffeurs gebruiken daarvoor hun eigen auto.


In de ochtend kunnen deelnemers bellen om zich aan te melden voor een ritje ergens naar toe. Als het rustig is kun je meteen beginnen met matchen, als het wat drukker is, dan doe je dat in de middag.

Bij sommige vestigingen is het aannemen van de telefoon en het matchen van de ritjes bij verschillende mensen belegd. Hierdoor kunnen ook de werktijden verschillen. Voor meer informatie verwijzen we je naar ANWB bij jou in de gemeente.


Wat wordt er van je verwacht?

Soms werk je op kantoor, maar het is ook mogelijk om thuis in te loggen.


Hoe het programma werkt wordt aan je uitgelegd als je jezelf hebt aangemeld voor deze vrijwilligersfunctie. Het is geen moeilijk en ingewikkeld programma!


Functie-eisen

  • Je kunt met de computer omgaan
  • Je kunt zelfstandig werken
  • Je vindt het leuk om te bellen met ouderen en vrijwilligers en hen aan elkaar te koppelen
  • Je bent minimaal 1 vast dagdeel in de week beschikbaar

Aanmelden

Je kunt je aanmelden bij de welzijnsorganisatie in jouw gemeente of via deze website. In dit laatste geval geven wij je aanmelding door aan de lokale organisatie. De lokale organisatie zal je in een gesprek van verdere informatie voorzien.


Op onze website www.anwb.nl/automaatje kun je zien in welke gemeenten AutoMaatje actief is en welke gemeenten binnenkort zullen volgen met bijbehorende contactgegevens.

Wat vrijwilligers nodig hebben

Beheersing van het Nederlands

Over ANWB AutoMaatje

ANWB biedt vervoer aan minder mobiele inwoners met hulp van lokale vrijwilligers.

Contact

  • Wassenaarseweg 220, 2596 EC Den Haag, Nederland


Functie:automaatje
Startdatum:05-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:4 – 8

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ANWB via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Automaatje ANWB 05-12-2023

Bekijk ook andere vacatures