Vacature Werkplaatsmonteur

Werkplaatsmonteur in Dordrecht

Bedrijfsomschrijving

Bij dit bedrijf voel je meteen het familiegevoel. De hechte ploeg medewerkers, waar vrolijkheid en respect centraal staan, vormt een omgeving waarin mensen vaak lang blijven. Het bedrijf denkt mee met medewerkers en klanten. De communicatie is direct en respectvol. Ze houden zich bezig met het onderhoud en reparatie van MaK en ABC scheepsmotoren, Napier & KBB turbines en Berg Propulsion voortstuwingsinstallaties, zowel in Dordrecht als wereldwijd. Het bedrijf is goed bereikbaar met eigen vervoer en eventueel ook met het openbaar vervoer.

Functieomschrijving

Streef jij naar topprestaties in een technisch uitdagende omgeving? 

Wij zijn op zoek naar een ervaren werkplaatsmonteur die blij wordt van het efficiënt repareren en verbeteren van motoren. Bij dit bedrijf werk je samen met een team van gedreven professionals, waarbij je de regels van MaK nauwgezet volgt om optimale resultaten te behalen.

Als werkplaatsmonteur bij dit bedrijf ben je verantwoordelijk voor het repareren, verbeteren en onderhouden van motoronderdelen. Je voert taken uit zoals monteren, reviseren, meten en testen van motoronderdelen, altijd volgens de MaK specificaties. Door middel van kijken en meten bepaal je de staat van de onderdelen, waarna je de gereviseerde motor nauwgezet volgens de strenge MaK richtlijnen assembleert.

Functie-eisen

Het belangrijkste voor deze functie is dat je eerder in een soort gelijke functie hebt gewerkt. Je bent een echte techneut die efficiënt te werk gaat. Een passie voor motoren? Reageer dan snel!

Arbeidsvoorwaarden

Naast een uitdagende fulltime baan mag je het volgende verwachten:

  • Een brut maandsalaris tussen de €2900 en €4800 afhankelijk van kennis en ervaring;
  • Een jaarlijkse bonus van 3%;
  • 40 verlofdagen op basis van een fulltime dienstverband;
  • Een laptop en smartphone van de zaak, zodat je goed je werk kunt doen;
  • Nog veel meer leuke extra's!


Functie:assemblage monteur
Startdatum:01-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:4800 – 4800
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via s.vanderkooij@werk.olympia.nl of Sharon van der Kooij. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Werkplaatsmonteur Olympia 01-03-2024

Bekijk ook andere vacatures