Vacature Administratief Medewerker

Administratief Medewerker in Dordrecht

Dit ga je doen

Direct aan de slag als TIJDELIJK Administratief Medewerker bij dit technische bedrijf in Dordrecht? Solliciteer direct en verdien straks een salaris tot €4500,- bruto per maand op 40 uur basis. Liever 32 uur of deels thuiswerken? Geen probleem!

Jij als Document Controller beheerst de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift, want hier maak jij vol op gebruik van. Je komt te werken in een team wat verantwoordelijk is voor speciale klantondersteuning van productieprojecten. Tijdens je werk ondersteun je als Administratief Medewerker de project manager en project engineer. Het verzamelen, ordenen en invoeren van interne documentatie is jou misschien al bekend. Hiernaast bereid je verklaringen voor, ondersteun je bij inspecties en zorg je voor een soepele interne communicatie met de productieafdeling. Niet geheel onbelangrijk natuurlijk! Tijdens jou werkzaamheden maak je kennis met verschillende computersystemen zoals ERP, Keytech en AutoCAD. Bekend hiermee? Dat is mooi meegenomen!

Kan jij niet wachten om een goed uurloon te verdienen als tijdelijk Administratief Medewerker in Dordrecht? Solliciteer dan direct en wellicht maken wij binnenkort kennis met elkaar!


Organisatie- en afdelingomschrijving

Dit bedrijf is de specialist in meetinstrumenten, oftewel flowmeters. Dit zijn meetinstrumenten die je vaak terug kan vinden in buizen onder de grond, dit meet de hoeveelheid gas of vloeistof wat er door een buis heen beweegt. De flowmeters verschillen enkele centimeters tot meters.

Dit krijg je

  • Een salaris tot €4500,- bruto per maand op basis van 40 uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring. 
  • Geen ploegen, lekker werken in de dagdienst. 
  • Reiskostenvergoeding van 0,23 cent per kilometer én een gratis parkeerplek voor de deur. 
  • 8% vakantiegeld.
  • Na het inwerktraject de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken.


Functie:Administratief Medewerker
Startdatum:13-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 31783032864. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Administratief Medewerker Raaak Personeel 13-02-2024

Bekijk ook andere vacatures