Vacature Engineer Power Systems

Engineer Power Systems in Sliedrecht

Werken aan power systems projecten bij Van der Leun betekent werken aan systemen voor hybride schepen, zoals ferries, sleepboten en brandblusboten. Ook op diverse soorten werkboten (zoals kraanschepen) zijn tegenwoordig hybride installaties te vinden, bijvoorbeeld in de vorm van batterijen en/of condensatoren. Dit allemaal om de beschikbare energiebronnen zo optimaal mogelijk te kunnen inzetten.

We hebben ook een groot aantal kleine projecten. Daarvoor moet bijvoorbeeld de besturing geprogrammeerd worden voor hydraulisch en elektrisch aangedreven installaties voor lieren, jacking- en skiddingsystemen.

Power Systems Engineer

Wat is jouw uitdaging

Als Engineer Power Systems ben je verantwoordelijk voor het ontwerp van regelbare aandrijvingen voor maritieme- en offshore projecten, zodat ze aan de functionele eisen van de klant voldoen.

Voor de gedetailleerde uitwerking van de ontwerpen zet je werk uit bij collega's in binnen- en buitenland.

Je draagt zorg voor de technische documentatie en specificaties in samenwerking met het projectteam.

Afhankelijk van je interesse en ervaring behoort het testen en inbedrijfstellen van deze aandrijvingen op locatie, in binnen- en buitenland, tot de mogelijkheden.

Dit breng je mee

 • Een afgeronde opleiding HBO Elektrotechniek, Besturingstechniek of vergelijkbaar
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie en/of projecten (medior / senior niveau)
 • Ervaring met PLC systemen is een pré
 • Kennis van/ervaring met regelbare aandrijvingen (Vacon, Siemens, ABB)
 • Certificaat VCA VOL of je bent bereid deze te behalen
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Verder

 • Ben je flexibel en bereid voor enkele malen in het jaar te reizen in binnen- en buitenland
 • Werk je gedisciplineerd en nauwkeurig
 • Heb je verantwoordelijkheidsgevoel en toon je initiatief.
 • Ben je communicatief vaardig op diverse niveaus
 • Iemand die goed presteert onder hoge druk

Dit bieden wij jou

Je komt te werken bij een groeiend en dynamisch familiebedrijf. De werksfeer is goed en informeel. We hebben een actieve personeelsvereniging en een maandelijkse vrijdagmiddagborrel. Ook is het mogelijk je werktijden en werkplek aan te passen naar wat jou past.

Wij werken onder de cao Metaal en Techniek. Je krijgt een salaris passend bij jouw leeftijd, opleiding en werkervaring. Dit wordt al in een vroeg stadium met je besproken. Je hebt recht op reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen. Ook word je aangemeld bij het Pensioenfonds voor de Metaal en Techniek en heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve zorgverzekering. Je krijgt de beschikking over een laptop en mobiele telefoon.

Eigen kinderen kunnen vanuit ons studiefonds aanspraak maken op een tegemoetkoming in de studiekosten. Wanneer je een opleiding of cursus gaat volgen, vergoeden wij deze kosten vanuit ons studiekostenreglement.

Dit is wie wij zijn

Van der Leun is meer dan 100 jaar actief in de elektrotechniek en werkt over de hele wereld aan installatieprojecten. Zowel in de maritieme industrie, utiliteit, bagger en offshore. Onze specialismen hebben we ondergebracht in drie divisies: Maritieme installaties, Metaalbewerking en Elektrotechniek. Met onze 260 medewerkers werken we samen aan innovatieve en betrouwbare geïntegreerde oplossingen voor topbedrijven wereldwijd. Van der Leunwil de wereld voor haarklanten kleiner maken door hen wereldwijd lokaal te ontzorgen.Zo hebben we naast ons hoofdkantoor in Sliedrecht ook vestigingen in o.a. Roemenië, China, Vietnam, Singapore, Brazilië, Midden Oosten en Spanje.

Informatie en solliciteren

Wil je meer weten over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met (), telefoonnummer: .

Denk jij dat de functie van Power Systems Engineer echt wat voor jou is? Stuur dan via onderstaande button je motivatie en CV naar ons op..

Voor deze vacature werven wij zelf. Acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld.

SolliciteerContact


CNC Verspaner


Electrical Marine Systems

Trapezium 170
3364 DL Sliedrecht
T +31 (0)184 413 288
E

Electrobouw

Trapezium 120
3364 DL Sliedrecht
T +31 (0)184 430 560
EFunctie:system engineer power
Startdatum:14-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van der Leun via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Engineer Power Systems Van der Leun 14-01-2024

Bekijk ook andere vacatures